Υπό διαδικασία σύστασης «Σύνδεσμος Φίλων Νοσοκομείου Shriners του Springfield»


Υπό διαδικασία σύστασης βρίσκεται ο «Σύνδεσμος Φίλων Νοσοκομείου Shriners του Springfield», σκοποί του οποίου είναι:

1. Η οργάνωση των φίλων και όσων εκτιμούν το έργο και την προσφορά του νοσοκομείου Shriners στα παιδιά της Κύπρου τα τελευταία 31 χρόνια.

2. Η οργάνωση των γονέων παιδιών που έτυχαν θεραπείας, αλλά και ατόμων που ως παιδιά έτυχαν θεραπείας στο νοσοκομείο Shriners.

3. Προβολή του έργου του νοσοκομείου και της προσφοράς του στα παιδιά της Κύπρου.

4. Προβολή και ενημέρωση για τις θεραπείες που προσφέρονται στο νοσοκομείο Shriners.

5. Αναγνώριση και έκφραση ευγνωμοσύνης για την προσφορά του νοσοκομείου Shriners στην κυπριακή κοινωνία και ενίσχυση των δεσμών του νοσοκομείου και της κυπριακής κοινωνίας.

Οι έχοντες την πρωτοβουλία σύστασης του Συνδέσμου, όπως αναφέρουν σε σχετικό του σημείωμα, ευελπιστούν στη συνεργασία και τη στήριξη όλων των παιδιών και των οικογενειών που ευεργετήθηκαν από το νοσοκομείο Shriners τα τελευταία τριάντα και πλέον χρόνια, στο πλαίσιο της συνεργασίας του νοσοκομείου με το Ίδρυμα Γεωργίου και Θέλμας Παρασκευαϊδη. Το Ίδρυμα Γεωργίου και Θέλμας Παρασκευαϊδη άρχισε τη συνεργασία του με τα Νοσοκομεία Shriners στο Springfield και Βοστώνη το 1983 για παιδιά κάτω των 18 με επιτυχείς εγχειρίσεις της σπονδυλικής στήλης, των άκρων και αφαίρεση γιγανταίων σπιλών από το σώμα τους. Από το 1995 το Ίδρυμα ανέπτυξε συνεργασία με το νοσοκομείο των Shriners στο Springfield, για να βοηθήσουν όσο το δυνατό περισσότερα παιδιά που παρουσίαζαν ορθοπεδικά προβλήματα.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας αυτής, από σήμερα και μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη, ομάδα Αμερικανών ορθοπεδικών γιατρών του διεθνούς φήμης Νοσοκομείου Shriners του Springfield, Μασαχουσέτης, με επικεφαλής τον Δρ. David Drvaric θα εξετάζουν, εντελώς δωρεάν στο νέο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, παιδιά με σοβαρά ορθοπεδικά προβλήματα και παθήσεις.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











302