Το Γερμανικό Ογκολογικό Κέντρο δέχθηκε τους πρώτους ασθενείς


Τους πρώτους του ασθενείς δέχθηκε χθες το Γερμανικό Ογκολογικό Κέντρο στην περιοχή Σφαλαγγιώτισσας στον Άγιο Αθανάσιο της Λεμεσού, που άνοιξε χθες τις πύλες του για τους καρκινοπαθείς.

Το υπερσύγχρονο κέντρο ανεγέρθηκε σε γη που εκμίσθωσε υπό τη μορφή ενοικίου η Μητρόπολη Λεμεσού στον 'Αγιο Αθανάσιο και η επένδυσή του ξεπερνά τα 40 εκατομμύρια ευρώ.

Ο εμπνευστής του Κέντρου δρ Νίκος Ζάμπογλου τόνισε σε δηλώσεις του πως το όραμά του είναι το κέντρο να γίνει προσιτό σε όλο τον κόσμο που έχει ανάγκη. Εξάλλου στόχος του είναι να προσφέρει υπηρεσίες οι οποίες δεν παρέχονται σήμερα στην Κύπρο και ανακούφιση στους εκατοντάδες καρκινοπαθείς από Λεμεσό και Πάφο, οι οποίοι ταλαιπωρούνται καθημερινά ταξιδεύοντας στη Λευκωσία ώστε να υποβληθούν σε ακτινοθεραπεία.

Στο κέντρο λειτουργεί Τμήμα Εξωτερικής και Επεμβατικής Ακτινοθεραπείας και επιπλέον προφέρει για πρώτη φορά στην Κύπρο τη σύγχρονη διαγνωστική εξέταση PET Scan. Παράλληλα, εκτός των 18 ογκολογικών θαλάμων, θα υπάρχουν και 5 θάλαμοι ραδιενεργού ιωδίου με ακτινοπροστατευμένο κήπο, ώστε οι ασθενείς να μην χρειάζεται να παραμένουν περιορισμένοι στα δωμάτιά τους όσο διαρκεί η θεραπεία τους.

Για πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο του Ογκολογικού Κέντρου που είναι το 25 208000. Επίσης μπορούν να στείλουν ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση: info@goc.com.cy

Το κέντρο βρίσκεται στην οδό Χαράλαμπου Ευαγόρου 53, Άγιος Αθανάσιος .




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











476