Στις 28 Ιανουαρίου η Ετήσια Γενική Συνέλευση του Παγκύπριου Συνδέσμου Ιδιωτικών Νοσηλευτηρίων ΠΑΣΙΝ


Την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016, πραγματοποιείται στο Ξενοδοχείο HILTON στη Λευκωσία, η Ετήσια Γενική Συνέλευση του Παγκύπριου Συνδέσμου Ιδιωτικών Νοσηλευτηρίων [ ΠΑΣΙΝ].

Μετά την Ετήσια Γενική Συνέλευση των μελών μας που αρχίζει στις 4 μμ προσκλήθηκανστις 6 μμ και θα παραστούν και θα προσφωνήσουν ο Υπουργός Υγείας, οι Πρόεδροι του Παγκύπριου Ιατρικού Συλλόγου, της Ομοσπονδίας Εργατών και Βιομηχάνων, του Οργανισμού Ασφάλισης Υγείας, της Κοινοβουλευτική Επιτροπή Υγείας καθώς και άλλοι αξιωματούχοι και παράγοντες του τομέα της Υγείας. Θ’ ακολουθήσει δεξίωση.

Κατά τη διάρκεια της Συνέλευσης αλλά και στη συνέχεια, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΙΝ Δρ Μάρκος Αγαθαγγέλου, θα προβεί σε αποτίμηση του έργου του Συνδέσμου και θ’ αναφερθεί στα σύγχρονα και καυτά προβλήματα που ταλανίζουν το τομέα υγείας, όπως το Γενικό Σχέδιο Υγείας [ΓεΣΥ] και οι μελλοντικοί τους στόχοι και εισηγήσεις γι’ ανάπτυξη της Κύπρου ως προορισμού για τουρισμό Υγείας, τα προαπαιτούμενα για το σκοπό αυτό και άλλα.

Σημειώνεται πως ο ΠΑΣΙΝ είναι μέλος της ΟΕΒ και δραστηριοποιείται ενεργά στην ανάπτυξη και προώθηση της συνεργασίας με όλους τους εμπλεκόμενους για περεταίρω βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών υγείας στην Κύπρο με κέντρο πάντοτε τον ασθενή.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











246