Σιζόπουλος: Σκευωρία που θα καταρρεύσει, τα περί δήθεν παράνομης εισαγωγής φαρμακευτικών σκευασμάτων


Ισχυρισμό για εμπλοκή του Προέδρου της ΕΔΕΚ, Μαρίνου Σιζόπουλου, σε παράνομη εισαγωγή στην Κύπρο φαρμακευτικών σκευασμάτων ερευνά η Αστυνομία. Στη σχετική καταγγελία φέρεται να προέβη πρώην συνεργάτιδά του κ. Σιζόπουλου, που είναι δερματολόγος.

Σύμφωνα με ισχυρισμούς που δημοσιεύει η εφημερίδα «Π», ιατρική επισκέπτρια, υποστηρίζει ότι μετέφερε από την Ελλάδα στην Κύπρο, για λογαριασμό του προέδρου της ΕΔΕΚ, ποσότητες φιαλιδίων Botox και Dysport.

Για σκευωρία, που θα καταρρεύσει, προσπάθεια φίμωσης και κλονισμού της αξιοπρέπειάς του κάνει λόγο ο Μαρίνος Σιζόπουλος. Μιλώντας στην «Πρώτη Εκπομπή» του Ράδιο Πρώτο ο κ. Σιζόπουλος υποστήριξε ότι ενοχλεί με τις θέσεις, που διατυπώνει, και κάποιοι τον στοχοποιούν για να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη και συνέχισε:

«Ούτε ο ίδιος, ούτε μέσω συνεργατών, έχω κάνει καμία εισαγωγή και πώληση σκευασμάτων από το εξωτερικό». Ο κ. Σιζόπουλος χαρακτήρισε τις καταγγελίες ψέμα και ανυπόστατο ισχυρισμό, επισημαίνοντας, παράλληλα, ότι και τα δύο σκευάσματα έχουν άδεια κυκλοφορίας στην Κύπρο. και πρόσθεσε:

«Αν κάποιοι θέλουν σύγκρουση και πόλεμο, τόνισε, θα τον έχουν. Εγώ δεν είμαι από αυτούς, που φιμώνονται, σιωπούν και φυγομαχούν κι έχω στοιχεία για πολλούς. Δεν έχω να απολογηθώ για τίποτα και δεν έχω να φοβηθώ για τίποτα. Κάποιοι κρύβονται πίσω από αυτή την υπόθεση», προειδοποιώντας ότι «όσοι σπέρνουν ανέμους θα θερίσουν θύελλες». Ακολούθως είπε ότι «όταν κάποιος είναι ο ίδιος εμπλεκόμενος και την ίδια στιγμή κάνει καταγγελία, η οποία μπορεί να αποβεί και σε βάρος του, σημαίνει ότι κάτι εξυπηρετεί».

Ο κ. Σιζόπουλος δήλωσε ότι περιμένει να ενημερωθεί για την καταγγελία επισήμως από την Αστυνομία.

Καταλήγοντας ανέφερε ότι επικοινώνησε το πρωί και με τον Ιατρικό Σύλλογο, ο οποίος δεν είχε ενημερωθεί μέχρι εκείνη τη στιγμή σχετικά για την καταγγελία.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











386