Πιερής Οικονόμου: Διεξήχθη διάλογος και η κάθε πλευρά παρουσίασε τις θέσεις της, αλλά…


Δεν διαφάνηκαν πολλά περιθώρια κοινής γλώσσας ανάμεσα στον Υπουργό Υγείας και την ηγεσία του Κλάδου Τεχνολόγων Ακτινολόγων και Τεχνολόγων Ακτινοθεραπευτών, κατά τη συνάντηση που είχαν την Τρίτη.

Όπως προκύπτει μέσα από τη δήλωση στο ygeia-news, του ειδικού σύμβουλου ΠΑΣΥΔΥ του Κλάδου, Πιερή Οικονόμου, από πλευράς Φίλιππου Πατσαλή λέχθηκε πως η επίλυση των προβλημάτων των δημόσιων νοσηλευτηρίων, μπορεί να επέλθει μόνο μέσα από την εφαρμογή του ΓΕΣΥ και την αυτονόμηση. «Εμείς διαφωνούμε γιατί πιστεύουμε ότι υπάρχουν λύσεις και με καλή διάθεση μπορούν να επιλυθούν τα προβλήματα στα δημόσια νοσηλευτήρια», τόνισε ο κ. Οικονόμου.

Αναλυτικά η δήλωση του Πιερή Οικονόμου: «Στη σημερινή(σ.σ. την Τρίτη) συνάντηση που έγινε με τον Υπουργό Υγείας διεξήχθη διάλογος σε σχέση με το ΓΕΣΥ και την αυτονόμηση των νοσοκομείων. Η κάθε πλευρά παρουσίασε τις θέσεις της και εμείς δώσαμε τις προκαταρτικές μας θέσεις, όσον αφορά τα πιο πάνω θέματα. Μας παρουσίασε ο Υπουργός Υγείας το όραμά του για το ΓΕΣΥ και την αυτονόμηση, και ότι η λύση των προβλημάτων θα υπάρξει με την εφαρμογή τους. Εμείς διαφωνούμε γιατί πιστεύουμε ότι υπάρχουν λύσεις και με καλή διάθεση μπορούν να επιλυθούν τα προβλήματα στα δημόσια νοσηλευτήρια. Θα δώσουμε πιο συγκεκριμένα τις θέσεις μας για τις αποπαγοποιήσεις των θέσεων και για τις υπερωρίες, οι οποίες βρίσκονται σε εκκρεμότητα. Τονίστηκε στον Υπουργό Υγείας, ότι όσον αφορά τα θέματα των υπαλλήλων του Κλάδου μας, πρέπει να υπάρχει διάλογος μαζί μας».

Διαβάστε εδώ: Με πολλά θέματα στην ατζέντα την Τρίτη στον Υπ. Υγείας ο Κλάδος Ακτινολόγων-Ακτινοθεραπευτών




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











247