Ο Σύνδεσμος Νοσηλευτών Χειρουργείου διοργανώνει το Παγκύπριο Συνέδριο Περιεγχειρητικής Νοσηλευτικής


O Κυπριακός Σύνδεσμος Νοσηλευτών Χειρουργείου ανακοινώνει ότι το 19ο Παγκύπριο Συνέδριο της Περιεγχειρητικής Νοσηλευτικής θα πραγματοποιηθεί στις 5 - 6 Απριλίου 2019, στο ξενοδοχείο Adams Beach Hotel, στην Αγία Νάπα.

«Το συνέδριο συνεχίζει να αποτελεί ένα ξεχωριστό ετήσιο επιστημονικό θεσμό και το Επιστημονικό Ευρωπαϊκό Συμβούλιο το έχει αξιολογήσει και μοριοδοτήσει με 11.13 ACMEC’S, (Διεθνής Μονάδες Συνεχούς Επαγγελματικής Επιμόρφωσης - Μόρια).

Στόχο έχει το δικό μας επαγγελματικό όφελος, εμπλουτίζοντας μας με νέο τεκμηριωμένο γνωστικό υλικό και με την παρουσία διάσημων διακεκριμένων επιστημόνων, οι περισσότεροι κάτοχοι PhD, με μεγάλο διανοητικό εύρος και φάσμα γνώσεων, από τη Κύπρο και το εξωτερικό, που είναι πρόθυμοι να μεταλαμπαδεύσουν τις γνώσεις και εμπειρίες τους σε όσους από εσάς θα συμμετέχετε.

Το Δ.Σ. του συνδέσμου αποφάσισε όπως κατά τη τελετή λήξης του συνεδρίου, κληρώσει τρεις δωροεπιταγές αξίας 100 ευρώ έκαστη μεταξύ των ομιλητών, καθώς επίσης και διάφορα δώρα μεταξύ των συνέδρων που θα παραμείνουν μέχρι το τέλος του συνεδρίου».

Το πρόγραμμα στο πιο κάτω έγγραφο:




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











558