Νοσηλευτικοί Φορείς: Διοργανώνουν Φιλανθρωπική Εκδήλωση Αγάπης και Προσφοράς


Φιλανθρωπική Εκδήλωση Αγάπης και Προσφοράς προς τον συνάνθρωπο, διοργανώνουν την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου οι Νοσηλευτικοί Φορείς, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Νοσηλευτικών Υπηρεσιών. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε όλα τα Νοσοκομεία της Κύπρου από τις 08:00-19:00.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, σε κάθε Νοσοκομείο, σε κεντρικό σημείο, θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος, όπου θα συλλέγονται δώρα και λιχουδιές (σοκολάτες, μπισκότα, τσιπς) για παιδιά όλων των ηλικιών. Όλα τα δώρα θα δοθούν στον Κυπριακό Ερυθρό Σταυρό, για να παραδοθούν έγκαιρα σε οικογένειες και παιδιά που έχουν την ανάγκη ειδικά τις γιορτινές αυτές μέρες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Μετά τη μεγάλη επιτυχία που είχαμε πέρσι, όλοι οι Νοσηλευτικοί Φορείς (Κλάδος Γενικού Νοσηλευτικού Προσωπικού ΠΑΣΥΔΥ, Παγκύπριος Σύνδεσμος Νοσηλευτών και Μαιών, Κλάδος Νοσηλευτικού Προσωπικού Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας, Παγκύπρια Συντεχνία Νοσηλευτών, Κυπριακός Σύνδεσμος Επείγουσας και Προνοσοκομειακής Αντιμετώπισης, Κυπριακό Συμβούλιο Αναζωογόνησης), έχουμε αποφασίσει σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Νοσηλευτικών Υπηρεσιών να διοργανώσουμε την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014, Φιλανθρωπική Εκδήλωση Αγάπης και Προσφοράς προς τον συνάνθρωπο.

Η εκδήλωση θα γίνει σε όλα τα Νοσοκομεία της Κύπρου από τις 08:00-19:00. Σε κάθε Νοσοκομείο, σε κεντρικό σημείο, θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος όπου θα συλλέγονται δώρα και λιχουδιές (σοκολάτες, μπισκότα, τσιπς) για παιδιά όλων των ηλικιών. Όλα τα δώρα θα δοθούν στον Κυπριακό Ερυθρό Σταυρό, για να παραδοθούν έγκαιρα σε οικογένειες και παιδιά που έχουν την ανάγκη ειδικά τις γιορτινές αυτές μέρες.

Ενόψει των Χριστουγέννων, που είναι μέρα χαράς και ανθρωπιάς, καλούμε όλους όσους επιθυμούν και μπορούν να συνεισφέρουν ένα δώρο αγάπης, γιατί η καρδιά όλων μας είναι με τα παιδιά μας, που είναι όλα τα παιδιά της Κύπρου μας».




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











275