Κλάδοι Νοσηλευτών ΠΑΣΥΔΥ: Η ΠΑΣΥΝΟ εκπροσωπεί μερίδα νοσηλευτών και όχι την πλειοψηφία


Με εύσχημο πλην ξεκάθαρο τρόπο διαχωρίζουν τη θέση τους από τις αποφάσεις και θέσεις που εκφράζει δημόσια κατά καιρούς η Παγκύπρια Συντεχνία Νοσηλευτών (ΠΑΣΥΝΟ), οι Κλάδοι των νοσηλευτών της ΠΑΣΥΔΥ.

Σε ανακοίνωσή τους, ο Κλάδος Γενικού Νοσηλευτικού Προσωπικού ΠΑΣΥΔΥ και ο Κλάδος Νοσηλευτικού Προσωπικού Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας ΠΑΣΥΔΥ, ενημερώνουν πως «η μεγάλη μάζα των νοσηλευτών είναι εγγεγραμμένοι» στους δύο Κλάδους. Ταυτοχρόνως, επισημαίνουν πως η ΠΑΣΥΝΟ «εκπροσωπεί μερίδα νοσηλευτών και όχι την πλειοψηφία».

«Επομένως», τονίζεται στην ανακοίνωση, «οποιεσδήποτε θέσεις-απόψεις εκφράζονται από τους συναδέλφους δεν αντικατοπτρίζουν τις θέσεις των Κλάδων μας, οι οποίοι εκπροσωπούν τη πλειοψηφία του Νοσηλευτικού Προσωπικού».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Κλάδου Γενικού Νοσηλευτικού Προσωπικού και του Κλάδου Νοσηλευτικού Προσωπικού Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας ΠΑΣΥΔΥ:

«Αναφορικά με το πιο πάνω θέμα, έχει διαπιστωθεί ότι κατά διαστήματα μια συνδικαλιστική Οργάνωση με την ονομασία ΠΑΣΥΝΟ, παρουσιάζεται ως εκπρόσωπος των νοσηλευτών, χωρίς να διευκρινίζεται ότι ουσιαστικά εκπροσωπεί μερίδα νοσηλευτών και όχι την πλειοψηφία.

Ως εκ τούτου, θεωρούμε αναγκαίο να σας ενημερώσουμε ότι η μεγάλη μάζα των νοσηλευτών είναι εγγεγραμμένοι στους Κλάδους Γενικού Νοσηλευτικού Προσωπικού και Νοσηλευτικού Προσωπικού Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας της ΠΑΣΥΔΥ.

Επομένως, οποιεσδήποτε θέσεις-απόψεις εκφράζονται από τους συναδέλφους δεν αντικατοπτρίζουν τις θέσεις των Κλάδων μας, οι οποίοι εκπροσωπούν τη πλειοψηφία του Νοσηλευτικού Προσωπικού».




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











200