Κίν.Οικολόγων:Χρειάστηκαν 3 χρόνια συνεχών παρεμβάσεων για τη λειτουργία σταθμού ασθενοφόρων Πέγειας


«Για την ιστορία πρέπει οι πολίτες να γνωρίζουν ότι για να υλοποιηθεί το έργο πέρασαν 3 ολόκληρα χρόνια συνεχών παρεμβάσεων και ενοχλήσεων στα κέντρα λήψης αποφάσεων». Αυτά αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Κίνημα Οικολόγων σε σχέση με τη λειτουργία σταθμού ασθενοφόρων στην Πέγεια και προσθέτει:

«Στις 18 Νοεμβρίου 2014, ο βουλευτής και πρόεδρος του Κινήματος, κ. Γιώργος Περδίκης, έστειλε την πρώτη επιστολή στη Βουλή των Αντιπροσώπων και ζητούσε από τον αρμόδιο Υπουργό εξηγήσεις για το συγκεκριμένο θέμα.

Φτάσαμε αισίως στο 2017 για να υλοποιηθεί ένα έργο πρωταρχικής και ουσιαστικής σημασίας για ολόκληρη την περιοχή. Εδώ θα πρέπει να τονίσουμε ότι η Πέγεια είναι μια κατ' εξοχή τουριστική περιοχή, που δέχεται πέρα από τους μόνιμους κατοίκους, χιλιάδες επισκέπτες, ιδίως την καλοκαιρινή περίοδο.

Οι παρεμβάσεις της Επαρχιακής Επιτροπής Πάφου, ήταν συνεχείς σε αυτό το διάστημα μέχρι να φτάσουμε σήμερα, 3 χρόνια μετά, στη λειτουργία αυτού του σταθμού.

Πέρα από την ικανοποίηση πρέπει να εκφράσουμε και την απογοήτευσή μας για τον τρόπο που το κράτος χειρίζεται τόσο ευαίσθητα θέματα.

Τα ίδια και χειρότερα συμβαίνουν στην Πόλη Χρυσοχούς. Εκεί η απουσία του κράτους χτυπά κόκκινο, θέτοντας καθημερινά σε κίνδυνο τους κατοίκους της Πόλης και της ευρύτερης περιοχής».




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











290