Κ. Κωνσταντίνου: Οριστικά και αμετάκλητα προς ψήφιση το νομοσχέδιο για απαγόρευση του καπνίσματος


Στην ημερήσια διάταξη της Ολομέλειας την Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2017, έχει συμπεριληφθεί και το νομοσχέδιο για την απαγόρευση του καπνίσματος, όπως φαίνεται πιο κάτω:

- Ο περί Προστασίας της Υγείας (Έλεγχος του Καπνίσματος) Νόμος του 2016.

- Οι περί Προστασίας της Υγείας (Έλεγχος του Καπνίσματος) Κανονισμοί του 2017.

Το εν λόγω νομοσχέδιο ήταν προγραμματισμένο να ψηφιστεί την περασμένη Παρασκευή (3 Φεβρουαρίου 2017), ωστόσο λόγω των διαφωνιών και συνεχών τροπολογιών μεταξύ των κομμάτων, οδήγησε την ψήφισή του για την επόμενη συνεδρία της Ολομέλειας της Βουλής.

Όπως δήλωσε στο Ygeia-News ο πρόεδρος της Επιτροπής Υγείας, βουλευτής του ΔΗΣΥ Κωστάκης Κωνσταντίνου, «οριστικά και αμετάκλητα το νομοσχέδιο οδηγείται για ψήφιση στην Ολομέλεια της Παρασκευής».

Ο κ Κωνσταντίνου σημείωσε: «Υπάρχουν διαμορφωμένες κάποιες προσεγγίσεις και απόψεις. Έγιναν και συμπτύξεις των τροπολογιών. Μάλλον θα το δουν και στη σύσκεψη των αρχηγών ξανά. Πάνω στο τελευταίο κείμενο που είχε ετοιμαστεί στην παρουσία του Υπουργείου Υγείας, της Νομικής Υπηρεσίας, λειτουργών της Βουλής και με τον διάλογο που διεξήχθη μεταξύ των εκπροσώπων των κομμάτων, υπήρξε μια κατάληξη. Ότι και να συμβαίνει, νομίζω δεν θα υπάρξουν άλλες τροποποιήσεις».




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











388