Ιωάννης Λεοντίου: Οριστική και αμετάκλητη η παραίτησή μου από την προεδρία του ΠΑΣΥΝΜ


Όχι σκέψεις, αλλά γεγονός είναι η παραίτηση του Ιωάννη Λεοντίου από τη θέση του προέδρου του Παγκύπριου Συνδέσμου Νοσηλευτών και Μαίων(ΠΑΣΥΝΜ). Αυτό επιβεβαίωσε μιλώντας στο ygeia-news την Τρίτη ο κ. Λεοντίου, κληθείς να σχολιάσει σχετική ανάρτησή του τη Δευτέρα στο FB, όπου «φωτογράφιζε» μια τέτοια εξέλιξη.

«Η ερμηνεία της ανάρτησής μου, όπως την παρουσιάσατε στο σχετικό δημοσίευμα σας ήταν απολύτως ορθή. Υπέβαλα την παραίτησή μου, και η απόφασή μου αυτή είναι οριστική και αμετάκλητη», ανέφερε ο Γιαννάκης Λεοντίου.

Ερωτηθείς για τους λόγους, οι οποίοι τον ώθησαν να προχωρήσει σε υποβολή παραίτησης από την προεδρία του ΠΑΣΥΝΜ, ο κ. Λεοντίου παρέπεμψε στα όσα έγραψε στην ανάρτησή του στο FB τη Δευτέρα. «Απέτυχα εκ της θέσεως μου να εκπληρώσω αυτά τα οποία πίστευα ότι μπορούσα να πετύχω, να υλοποιήσω τους στόχους και το όραμα βάσει του οποίου πορεύτηκα όλα αυτά τα χρόνια. Είναι πεποίθησή μου, πως ο Κλάδος των νοσηλευτών για να μπορέσει να διεκδικήσει όλα όσα για τα οποία αγωνίζεται, πρέπει να είναι ενωμένος και μονιασμένος», υπέδειξε με νόημα ο κ. Λεοντίου.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











354