Ημερίδα Πανεπ. Frederick: Η συμβολή της Νοσηλευτικής στην Πρόληψη και Διαχείριση Χρόνιων Ασθενειών


Ημερίδα Πανεπ. Frederick: Η συμβολή της Νοσηλευτικής στην Πρόληψη και Διαχείριση των Χρόνιων Ασθενειών

Το Τμήμα Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Frederick διοργανώνει Ημερίδα με θέμα: «Η Συμβολή της Νοσηλευτικής στην Πρόληψη και Διαχείριση των Χρόνιων Ασθενειών»

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 19 Φεβρουαρίου 2016, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων «Τάσσος Παπαδόπουλος», του Πανεπιστημίου Frederick στη Λευκωσία από τις 8.30 έως 15.30 Η Ημερίδα, θα πραγματοποιηθεί και στην Λεμεσό, στις 26 Φεβρουαρίου 2016, στο Αμφιθέατρο του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού από τις 8.30-15.30.

Οι χρόνιες ασθένειες αποτελούν μείζονα πρόκληση για την υγειονομική περίθαλψη και την κοινωνία. Επιστήμονες, ασθενείς και οικογένειες καλούνται να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στη διαχείριση της χρόνιας ασθένειας και στην ενδυνάμωση της ποιότητας ζωής των ασθενών.

Σκοπός της Hμερίδας είναι η ανάδειξη της Συμβολής της Νοσηλευτικής στην πρόληψη και διαχείριση των χρόνιων ασθενειών.

Επί μέρους στόχοι αποτελούν η ευαισθητοποίηση και η ενημέρωση νοσηλευτών και άλλων επαγγελματιών υγείας καθώς και φοιτητών της Σχολής Επιστημών Υγείας σε θέματα πρόληψης, θεραπείας και διαχείριση της φροντίδας. Θα παρουσιασθούν ερευνητικές εργασίες που εκπονήθηκαν στην Κύπρο και αφορούν σημαντικά χρόνια νοσήματα.

Χορηγός της Ημερίδας είναι το Συμβούλιο Νοσηλευτικής και Μαιευτικής Κύπρου.

Στους συμμετέχοντες θα χορηγηθούν πέντε (5) ώρες Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης.

Η συμμετοχή, είναι δωρεάν.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











297