Ημέρα Ενημέρωσης ΙΝΓΚ και Σχολής Μοριακής Ιατρικής Κύπρου με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας DNA


Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας DNA, το Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου (ΙΝΓΚ) και η Σχολή Μοριακής Ιατρικής Κύπρου (ΣΜΙΚ) διοργανώνουν διάσκεψη Τύπου, καθώς και ενημερωτικές παρουσιάσεις για τα μεταπτυχιακά προγράμματα της ΣΜΙΚ, την Πέμπτη, 16 Απριλίου 2015, από τις 9π.μ.-4μ.μ.

Ο Αναπληρωτής Γενικός Εκτελεστικός Ιατρικός Διευθυντής του Ινστιτούτου Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου και Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της Σχολής Μοριακής Ιατρικής Κύπρου, Καθηγητής Λεωνίδας Α. Φυλακτού θα παρουσιάσει τα πρόσφατα επιτεύγματα των τμημάτων του ΙΝΓΚ, καθώς και τη συμβολή των μεταπτυχιακών φοιτητών της Σχολής στους καινοτόμους ερευνητικούς τομείς με τους οποίος ασχολείται το κάθε Τμήμα.

Θ' ακολουθήσει ξενάγηση στα εργαστήρια του Ινστιτούτου, αλλά και συναντήσεις με τους Ερευνητές και Καθηγητές του Ινστιτούτου και της Σχολής, ενώ παράλληλα θα παρουσιάζονται ενδιαφέρον πειράματα από τους επιστήμονες τους Ινστιτούτου. Επιπρόσθετα, στα πλαίσια της Ημέρας Ενημέρωσης, θα πραγματοποιηθούν παρουσιάσεις σχετικά με τα προγράμματα Μοριακής Ιατρικής, Ιατρικής Γενετικής, Βιοϊατρικής Έρευνας και Νευρογενετικής σε επίπεδο MSc και PhD, από τους Υπεύθυνους του κάθε κλάδου σπουδών.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











288