Η NIPD GENETICS βραβεύτηκε ως μια από τις καλύτερες επιχειρήσεις στην Ευρώπη


Η NIPD Genetics έχει τιμηθεί με το European Business Award στα φετινά ευρωπαϊκά επιχειρηματικά βραβεία, σε μια αποκλειστική τελετή απονομής βραβείων στο Ντουμπρόβνικ Κροατίας, στην οποία συμμετείχαν εξέχοντες ηγέτες του επιχειρηματικού κόσμου και Ευρωπαίοι πρεσβευτές. Η NIPD Genetics βραβεύτηκε ως μία από τις δέκα καλύτερες επιχειρήσεις στην Ευρώπη για την κατηγορία ‘Chairman’s Selection’. Ο διαγωνισμός αφορούσε πάνω από 33.000 εταιρείες από 34 χώρες.

Κατά τη διάρκεια του έτους η NIPD Genetics, πρώτα επιλέχθηκε ως National Champion (Εθνικός Πρωταθλητής) αφού έλαβε μέρος σε δημόσια ψηφοφορία που ψήφισαν πέραν τον 250.000 από όλη την Ευρώπη. Η επιλογή της NIPD Genetics ως μια από τις δέκα κορυφαίες εταιρίες στον τομέα της, η NIPD Genetics τιμήθηκε στην τελετή Gala, μια τελετή στην οποία τίμησαν τις καλύτερες Ευρωπαϊκές εταιρίες.

Ο Καθηγητής Φίλιππος Πατσαλής, Γενικός Εκτελεστικός Διευθυντής της NIPDGenetics, δήλωσε: "Είμαστε απόλυτα ενθουσιασμένοι που επιλεχτήκαμε ως μια από τις κορυφαίες Ευρωπαϊκές επιχειρήσεις στο τομέα αυτό στην Ευρώπη. Πρόκειται για ένα σημαντικό βραβείο για εμάς και τη Κύπρο μας, καθώς το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Επιχειρηματικών βραβείων αναγνωρίζεται ευρέως ως ένας από τους πιο απαιτητικούς διαγωνισμούς στην Ευρώπη, υπό την προεδρία μιας αξιότιμης ομάδας κριτών ».

Η NIPD Genetics είναι μια καινοτόμα εταιρεία βιοτεχνολογίας που δραστηριοποιείται στους τομείς του σχεδιασμού, ανάπτυξης και κατασκευής μη επεμβατικών γενετικών εξετάσεων. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2010 και αξιοποιεί τις καινοτόμες μεθόδους γενετικής και βιοπληροφορικής ανάλυσης για την ανάπτυξη εξετάσεων και τεχνολογίες για την, διάγνωση και πρόληψη γενετικών παθήσεων. Ο μη επεμβατικός προγεννητικός έλεγχος VERACITY ανιχνεύει τις πιο κοινές εμβρυϊκές γενετικές παθήσεις που εμφανίζονται όταν ο αριθμός χρωμοσωμάτων 21, 18, 13, δεν είναι φυσιολογικός, ανιχνεύει ανευπλοειδίες των φυλετικών χρωμοσωμάτων Χ και Υ και κατά επιλογή μπορεί να προσδιορίσει το φύλο του εμβρύου. Το VERACITY τεστ ξεκίνησε το 2015 και παρέχεται διεθνώς από τα εργαστήρια της εταιρείας στην Λευκωσία σε 18 χώρες τα οποία είναι διεθνώς διαπιστωμένα από το College of American Pathologists. Η NIPD Genetics αποτελείται από μια κορυφαία επιστημονική ομάδα με γνώσεις και εμπειρία στους τομείς της γενετικής, της μοριακής βιολογίας, της γονιδιωματικής και της βιοπληροφορικής. Το όραμα της εταιρείας είναι να ηγηθεί παγκοσμίως στον τομέα του μη επεμβατικού ελέγχου αναπτύσσοντας της υψηλής αξίας υπηρεσίες και τεχνολογία.

Όπως δήλωσε ο AdrianTripp, Διευθύνων Σύμβουλος των Ευρωπαϊκών Επιχειρηματικών Βραβείων, «Οι εταιρείες αυτές είναι οι καλύτερες της Ευρώπης, επιδεικνύουν καινοτομία και οικονομική επιτυχία και αποτελούν λαμπρά παραδείγματα ανάπτυξης των ευρωπαϊκών επιχειρήσεων σε μια ανταγωνιστική παγκόσμια αγορά. Ενωμένοι δημιουργούν ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας. Τεράστια συγχαρητήρια για την επιτυχία της NIPD Genetics ».

Ο JeanStephens, Γενικός Διευθυντής της RSMInternational, το έκτο μεγαλύτερο παγκόσμιο δίκτυο ανεξάρτητων ελεγκτικών, φορολογικών και συμβουλευτικών εταιρειών και μακροπρόθεσμοι χορηγοί των βραβείων, δήλωσε: "Στην RSM, πιστεύουμε ότι είναι σημαντικό να υποστηρίζουμε την επιχειρηματική αριστεία ως επιτυχημένη και ευημερούσα Οι Ruban D'Honneur νικητές τις κατηγορίας τους έχουν επιδείξει εξαιρετικό επιχειρηματικό πνεύμα, καινοτομία, ηγεσία και επιχειρηματικό πνεύμα."

Σχετικά με τα Ευρωπαϊκά Βραβεία Επιχειρήσεων

Ο πρωταρχικός σκοπός των Ευρωπαϊκών Επιχειρηματικών Βραβείων είναι να στηρίξουν την ανάπτυξη μιας ισχυρότερης και πιο επιτυχημένης επιχειρηματικής κοινότητας σε όλη την Ευρώπη. Για όλους τους πολίτες της Ευρώπης, τα συστήματα ευημερίας, κοινωνικής πρόνοιας και περίθαλψης εξαρτώνται από τις επιχειρήσεις που δημιουργούν μια ακόμα ισχυρότερη, πιο καινοτόμο, επιτυχημένη, διεθνή και ηθική επιχειρηματική κοινότητα - η οποία αποτελεί την καρδιά μιας οικονομίας με όλο και μεγαλύτερη παγκοσμιοποίηση.

Το ευρωπαϊκό πρόγραμμα επιχειρηματικών βραβείων εξυπηρετεί την ευρωπαϊκή επιχειρηματική κοινότητα με τρεις τρόπους: Γιορτάζει και υποστηρίζει την επιτυχία των ατόμων και των οργανώσεων, Παρέχει και προωθεί παραδείγματα αριστείας για να επιδιώξει η επιχειρηματική κοινότητα, Συνεργάζεται με την ευρωπαϊκή επιχειρηματική κοινότητα για τη δημιουργία διαλόγου σχετικά με βασικά ζητήματα.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











368