Η Medochemie στήριξε την Εκστρατεία Διαφώτισης του κοινού για τα καρδιαγγειακά νοσήματα


Μέγας Χορηγός της Εκστρατείας Διαφώτισης για τα καρδιαγγειακά νοσήματα ήταν και φέτος η εταιρεία Medochemie, η οποία στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής της Ευθύνης ανέλαβε τη στήριξη της προσπάθειας ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης του κοινού για την πρόληψη των καρδιοπαθειών που αποτελούν την πρώτη αιτία θανάτου παγκόσμια.

Στη διάρκεια της Εκστρατείας Διαφώτισης που διοργανώθηκε από την Καρδιολογική Εταιρεία Κύπρου και τελούσε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας, του Παγκύπριου Ιατρικού Συλλόγου και του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού πραγματοποιήθηκαν δράσεις ενημέρωσης του κοινού, ενώ γνωστοί αθλητές συμμετείχαν στην Εκστρατεία ως πρεσβευτές του φετινού μηνύματος της Εβδομάδας Καρδιάς «Αγάπησε την Καρδιά σου».

Ο Διευθυντής Πωλήσεων της Medochemie κ. Νίκος Χρηστίδης σε δηλώσεις του ανέφερε ότι η προσφορά στο κοινωνικό σύνολο είναι πρωταρχικής σημασίας για τη Medochemie, γι’ αυτό και συμμετέχει ενεργά και με ουσιαστικό τρόπο σε δράσεις που αφορούν στην προστασία του πολύτιμου αγαθού της Υγείας, τονίζοντας ότι η εταιρεία θα συνεχίσει να στηρίζει τέτοιου είδους πρωτοβουλίες, που προωθούν την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του κοινού.
Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.Newsletter
372