Φιλανθρωπική εκδήλωση FamilyFunDay για στήριξη ασθενών με όγκο στον εγκέφαλο


Φιλανθρωπική εκδήλωση για την ενίσχυση του Συνδέσμου φίλων και ατόμων με όγκους εγκεφάλου, την ερχόμενη Κυριακή 17 Οκτωβρίου, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 7 το βράδυ, στο θεματικό πάρκο Petrides Farm Park, στη Λευκωσία.

Μια γιορτή γεμάτη χαρά, διασκέδαση, μουσική, παιχνίδι και συναρπαστικές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους διοργανώνει η εταιρεία Playtech, την Κυριακή 21 Οκτωβρίου, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 7 το βράδυ, στο θεματικό πάρκο Petrides Farm Park, στη Λευκωσία. Στόχος της Φιλανθρωπικής Εκδήλωσης “Family Fun Day” είναι η ενίσχυση του Συνδέσμου φίλων και ατόμων με όγκους εγκεφάλου, καθώς όλα τα καθαρά έσοδα θα δοθούν για τη θεραπεία και την ψυχοκοινωνική στήριξη ασθενών με όγκο στον εγκέφαλο.

Στη διάρκεια του Family Fun Day θα πραγματοποιηθούν ποικίλες δραστηριότητες όπως παιδικό γιόγκα, παιχνίδια επιβίωσης, μαγική παράσταση με τον Λιοτατή, face painting, ξυλοπόδαροι, ενώ θα υπάρχουν και περίπτερα με χειροποίητες δημιουργίες.

Παράλληλα, στις 11:30 το πρωί συγγενείς και φίλοι ασθενών με όγκους εγκεφάλου θα αφήσουν δεκάδες άσπρα μπαλόνια στον ουρανό, εις μνήμη όλων όσοι έφυγαν πρόωρα από τη ζωή…

Αξίζει να σημειωθεί, ότι κάθε χρόνο στην Κύπρο καταγράφονται περίπου 60 νέα περιστατικά ατόμων με όγκους εγκεφάλου. Τα συγκλονιστικά αυτά στοιχεία φανερώνουν, ότι η ανάληψη δράσης για τη στήριξη και θεραπεία ασθενών με εγκεφαλικούς όγκους, αποτελεί αδήριτη ανάγκη.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











285