Ευχαριστήρια εκδήλωση προς τους γιατρούς του American Medical Center


To American Medical Center διοργάνωσε στις 16 Δεκεμβρίου 2014 εκδήλωση με στόχο να ευχαριστήσει τους γιατρούς όλων των ειδικοτήτων που το στελεχώνουν και συμβάλουν με την πείρα και τις γνώσεις τους στη διατήρηση των υψηλών προτύπων παροχής ιατρικών υπηρεσιών που διατηρεί.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση: «Το Κέντρο, ιδρύθηκε το 1999 ως Εξειδικευμένο Ινστιτούτο Καρδίας με την ονομασία American Heart Institute (AHI). Τον Μάρτιο του 2011, μετά την μεταφορά του στις υπερσύχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, επέκτεινε το φάσμα των υπηρεσιών υγείας που παρέχει, αλλάζοντας το όνομα του σε American Medical Center (AMC).

Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και ο ιατρικός εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας που διαθέτει το Κέντρο, σε συνδυασμό με τους γιατρούς που το πλαισιώνουν, καταστούν δυνατή την παροχή άριστης ποιότητας φροντίδας στους ασθενείς και την αντιμετώπιση απλών και περίπλοκων περιστατικών, πολλά από τα οποία παλαιότερα στέλνονταν στο εξωτερικό.

Οι υπηρεσίες που παρέχονται στο Κέντρο είναι οι ακόλουθες: Αιματολογία, Ακτινολογία, Γαστρεντερολογία, Γενική Χειρουργική, Γναθοπροσωπική Χειρουργική, Διαχείριση Χρόνιου Πόνου, Επεμβατική Ακτινολογία, Ηλεκτροφυσιολογία, Καρδιοθωρακική Χειρουργική, Καρδιολογία, Νευρολογία, Νευροχειρουργική, Νεφρολογία, Ογκολογία, Ορθοπεδική Χειρουργική, Ουρολογία, Παθολογία, Παιδιατρική Γενική Χειρουργική, Παιδιατρική Καρδιολογία, Παιδιατρική Νευρολογία, Παιδιατρική Ορθοπεδική Χειρουργική, Παιδιατρική Ρευματολογία, Πλαστική Χειρουργική, Πνευμονολογία, Πρωτοβάθμια Φροντίδα/Προληπτική Ιατρική, Ρευματολογία, Ρομποτική Χειρουργική, Χειρουργική Αγγείων».




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











534