Έκτακτη σύσκεψη για την υπερπληρότητα κλινών συγκάλεσε για την Παρασκευή ο Υπ. Υγείας


Έκτακτη σύσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας την Παρασκευή το πρωί συγκάλεσε ο Υπουργός Υγείας, προς λήψη αποφάσεων για επίλυση του προβλήματος έλλειψης κλινών. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας, ύστερα από μέτρα που λήφθηκαν από τη Διεύθυνση του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, η κατάσταση έχει εξομαλυνθεί. Σημειώνεται πως για το φαινόμενο έλλειψης κλινών και τα αλυσιδωτά προβλήματα που αυτό δημιουργεί, ήταν η αιτία οι νοσηλευτές στα ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας και Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, να εξαγγείλουν για την Παρασκευή το πρωί δίωρη στάση εργασίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας: «Τις τελευταίες δύο μέρες παρατηρήθηκε υπερπληρότητα κλινών στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, με ιδιαίτερα προβλήματα να παρουσιάζονται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Ύστερα από μέτρα που λήφθηκαν από τη Διεύθυνση του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, η κατάσταση έχει εξομαλυνθεί.

Κατόπιν ενημέρωσης που ο Υπουργός Υγείας έτυχε από τον Δρ. Ιωάννη Κυαμίδη, αναπληρωτή Γενικό Διευθυντή του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, ως προς τα μέτρα και τις ενέργειες που λήφθηκαν για άμβλυνση του προβλήματος, ο Υπουργός Υγείας συγκάλεσε έκτακτη σύσκεψη αύριο(σ.σ. την Παρασκευή) στις 8 π.μ. στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, ώστε να ληφθούν αποφάσεις και να γίνουν οι δέουσες ενέργειες, ώστε το πρόβλημα αυτό να μην επαναληφθεί».




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











289