Διοργάνωση Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων ανάπτυξης βασικών δεξιοτήτων στις ΤΠΕ για Παροχείς του ΓεΣΥ


Υπό την αιγίδα του Κυπριακού Συνδέσμου Πληροφορικής (Cyprus Computer Society)

Ο Οργανισμός Ασφάλισης Υγείας (ΟΑΥ) ενημερώνει τους παρoχείς του ΓεΣΥ για τη δυνατότητα παρακολούθησης εκπαιδευτικών προγραμμάτων ανάπτυξης βασικών δεξιοτήτων στις Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ).

Η διοργάνωση των εν λόγω εκπαιδευτικών προγραμμάτων αποτελεί πρωτοβουλία του Κυπριακού Συνδέσμου Πληροφορικής (CyprusComputerSociety) και θα οργανωθούν σε όλες τις πόλεις μέσω του δικτύου συνεργατών του.

Τα προγράμματα αφορούν στην εκμάθηση θεμελιωδών δεξιοτήτων χρήσης υπολογιστή, διαδικτύου επικοινωνίας όπως βασικό περιβάλλον του υπολογιστή, διαχείριση αρχείων και φακέλων, χρήση απλών λειτουργιών όπως άνοιγμα/αποθήκευση/εκτύπωση κειμένων, χρήση διαδικτύου (Internet) όπως σύνδεση/πρόσβαση και βασική χρήση φυλλομετρητή (web browser), βασική χρήση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (Email) και αναζήτηση, ανάκτηση, και χρήση πληροφοριών σε διαδικτυακές υπηρεσίες.

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα έχουν συνολική διάρκεια 18 ωρών και θα διεξάγονται κυρίως Σάββατο (πρωί, απόγευμα) και Πέμπτη (απόγευμα).

Περαιτέρω πληροφορίες για τον κατάλογο των εκπαιδευτικών κέντρων που θα παρέχουν τα μαθήματα ανά επαρχία, τις ημερομηνίες διεξαγωγής τους και το κόστος μπορείτε να βρείτε στην ανακοίνωση του Κυπριακού Συνδέσμου Πληροφορικής στον πιο κάτω σύνδεσμο:

Κυπριακός Σύνδεσμος Πληροφορικής-Ανακοίνωση Μαθημάτων Βασικών Δεξιοτήτων Υπολογιστή




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











492