Αθρόα η προσέλευση των κυβερνητικών γιατρών στις εκλογές για το νέο Δ.Σ της ΠΑ.ΣΥ.Κ.Ι


Πραγματοποιήθηκαν χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου της Παγκύπριας Συντεχνίας Κυβερνητικών Ιατρών (ΠΑ.ΣΥ.Κ.Ι), με την προσέλευση των μελών της Συντεχνίας να είναι μεγάλη. «Η προσέλευση ήταν αθρόα στις εκλογές, ο ιατρικός κόσμος ήρθε σύσσωμος να ψηφίσει για την εκλογή του νέου διοικητικού συμβουλίου της ΠΑ.ΣΥ.ΚΙ. Ψήφισαν τουλάχιστον 350-400 γιατροί του δημοσίου», ανέφερε στο Ygeia-News, ο εκπρόσωπος τύπου της Συντεχνίας Πέτρος Κατσιολούδης και πρόσθεσε: «Η μεγάλη προσέλευση των συναδέλφων δείχνει ότι στηρίζουν το έργο που επιτελεί το Δ.Σ της ΠΑ.ΣΥ.Κ.Ι, ότι επικροτούν τις ενέργειές μας και με αυτό τον τρόπο μας δίνουν ώθηση να συνεχίσουμε».

Ο κ. Κατσιολούδης κατέληξε: «Καλούμε όλους τους συναδέλφους σε συσπείρωση, ώστε να καταφέρουμε να διεκδικήσουμε αυτά που πρέπει, πρωτίστως για τους ασθενείς».

Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων αναμένεται την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016 με επίσημη ανακοίνωση της Συντεχνίας, ενώ οι 19 εκλεγεχθέντες θα πραγματοποιήσουν Γενική Συνέλευση εντός των επόμενων ημερών.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











354