Αναστέλλουν τη δίωρη στάση εργασίας της Τετάρτης οι εργαζόμενοι στο Αντιναρκωτικό Συμβούλιο


Οι εργαζόμενοι στο Αντιναρκωτικό Συμβούλιο Κύπρου αποφάσισαν την αναστολή της δίωρης στάσης εργασίας που είχαν εξαγγείλει αρχικά για την Τετάρτη.

Οι Συντεχνίες ΣΗΔΗΚΕΚ-ΠΕΟ και ΟΗΟ-ΣΕΚ με επιστολή τους ημερομηνίας 12/2/15 προς τον Υπουργό Υγείας, τον καλούσαν «να προωθήσει στο Υπουργείο Οικονομικών το κείμενο της συμφωνημένης συλλογικής σύμβασης του Αντιναρκωτικού Συμβουλίου Κύπρου, εφόσον εξαντλήθηκαν οι διαδικασίες που προβλέπονται από τον Κώδικα Εργασιακών Σχέσεων χωρίς να έχει οριστικοποιηθεί τελική συμφωνία».

Μετά από πρωτοβουλία του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Αντιναρκωτικού Συμβουλίου Κύπρου Χρύσανθου Γεωργίου, ο Υπουργός Υγείας προώθησε το θέμα στο Υπουργείο Οικονομικών και διευθετήθηκε σύσκεψη μεταξύ του Τμήματος Δημόσιας Διοίκησης και Προσωπικού, του Προέδρου του Δ.Σ. του ΑΣΚ, και εκπροσώπων των δύο Συντεχνιών, κατά την οποία έγινε ανάλυση των προνοιών της κατ’ αρχήν Συμφωνίας για τη Συλλογική Σύμβαση.

Οι τοποθετήσεις όλων των εμπλεκομένων σε σχέση με την οριστικοποίηση της συλλογικής σύμβασης θα προωθηθούν στους Υπουργούς Υγείας και Οικονομικών.

«Εν αναμονή της τοποθέτησης των δύο Υπουργών, οι εργαζόμενοι στο Αντιναρκωτικό Συμβούλιο Κύπρου αποφάσισαν όπως ανασταλεί η δίωρη στάση εργασίας που είχαν εξαγγείλει για τις 18/2/2015», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Διαβάστε εδώ: Προειδοποιούν με στάση εργασίας στο Αντιναρκωτικό Συμβούλιο αν δεν προωθηθεί η συλλογική σύμβαση




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











271