Αλληλεγγύη: Υπερβολική και κωμικοτραγική η συμπεριφορά της ΕΠΑ στα γραφεία του ΠΙΣ


Με ανακοίνωση του το Κίνημα Αλληλεγγύη αναφέρει:

«Η απόφαση της Επιτροπής Προστασίας Ανταγωνισμού να κάνει έφοδο στα γραφεία του Παγκύπριου Ιατρικού Συλλόγου, στον χρόνο τον οποίο έγινε και με τον τρόπο που έγινε, καταστρέφει τον ρόλο της Επιτροπής και ελάχιστα προστατεύει τον υγιή ανταγωνισμό, ενώ αντιθέτως προκαλεί τεράστιες αναταράξεις λίγα μόνο 24ωρα μετά την έναρξη του ΓΕΣΥ και συνιστά προσβολή του Δημοκρατικού πολιτεύματος.
Αν η πολιτεία κόπτεται για τον υγιή ανταγωνισμό ας μετατρέψει τα δημόσια νοσηλευτήρια σε Πανεπιστημιακά ιδρύματα αριστείας προσελκύοντας σε αυτά άριστους ιατρούς με αξιοπρεπείς αμοιβές και προμηθεύοντας τα με σύγχρονο εξοπλισμό.
Στη χώρα όπου οι εγκληματίες «λευκού κολλάρου» έχουν κλείσει ή ξεπουλήσει σειρά τραπεζικών ιδρυμάτων τα τελευταία χρόνια αλλά κυκλοφορούν ελεύθεροι, στη χώρα όπου οι τιμές των καυσίμων των πετρελαϊκών εταιρειών είναι σχεδόν πανομοιότυπες για πολλά χρόνια και οι αυξομειώσεις γίνονται σχεδόν συντονισμένα χωρίς να υπάρξει ουσιαστική αντίδραση της ΕΠΑ υπέρ των καταναλωτών, η «σπουδή» και η συμπεριφορά της κατά την έρευνα στα γραφεία του ΠΙΣ είναι τουλάχιστον «υπερβολική» και κωμικοτραγική.
Όσα στοιχεία ψάχνουν τώρα να βρουν σφραγίζοντας συρτάρια στα γραφεία του ΠΙΣ, αφορούν ενέργειες της ηγεσίας του ΠΙΣ για να μη συμμετέχουν οι ιατροί στο ΓΕΣΥ. Οι περισσότερες από αυτές έγιναν, δημόσια μάλιστα πριν από πολλούς μήνες!
Η κοινωνία αγκάλιασε το ΓΕΣΥ και έχει δώσει ήδη την απάντηση της σε όσους το πολέμησαν είτε φανερά είτε υπόγεια τόσους μήνες».
Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.Newsletter
150