Αιμοδοσία και Δειγματοληψία στο KES College


Την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017, στη Βιβλιοθήκη του KES College πραγματοποιήθηκε Αιμοδοσία και Δειγματοληψία με τη μέθοδο σάλιου για δότες μυελού των οστών σε συνεργασία με το Κέντρο Αίματος Λευκωσίας και το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα.

Οι φοιτητές όλων των Προγραμμάτων Σπουδών συμμετείχαν με καλή διάθεση και χαμόγελο, αναγνωρίζοντας πόσo σημαντική είναι η αλληλοβοήθεια και η προσφορά για μία καλύτερη ζωή για όλους. Ο χώρος της βιβλιοθήκης γέμισε με κόσμο και αισιοδοξία όλο το πρωινό της Πέμπτης. Το διοικητικό προσωπικό και οι καθηγητές του κολλεγίου έδωσαν το καλό παράδειγμα και ήταν παρόν στην ενέργεια.

Η αιμοδοσία είχε ως αποτέλεσμα τη συλλογή ικανοποιητικού αριθμού μονάδων αίματος. Οι εθελοντές δότες μυελού των οστών έφτασαν στους 26. Συγχαρητήρια αξίζουν και σε όσους προσήλθαν για αιμοδοσία αλλά απορρίφθηκαν για οποιοδήποτε προσωρινό λόγο (π.χ. επίπεδα αρτηριακής πίεσης, επίπεδα αιμοσφαιρίνης κ.λ.π. ) και καλούνται να μη διστάσουν να ξαναδοκιμάσουν είτε στην επόμενη καθιερωμένη αιμοδοσία ή σε κάποιο μόνιμο Σταθμό Αιμοδοσίας σε Κέντρο Υγείας της περιοχής τους.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











935