Το ΤΑΕΠ και τη Μονάδα Αιμοκάθαρσης του Γ.Ν. Λάρνακας επισκέφθηκε η Κανάρη


Το Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας και τη Μονάδα Αιμοκάθαρσης στο νέο κτήριο του Νοσηλευτηρίου, επισκέφθηκε σήμερα Δευτέρα η Υπουργός Υγείας Δρ Πόπη Κανάρη.

Η Δρ. Κανάρη είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με ιατρούς, νοσηλευτές, γραμματειακό προσωπικό και ασθενείς, για τα διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σε καθημερινή βάση.

Κατά την επίσκεψή της στο ΤΑΕΠ η κα υπουργός διαπίστωσε πως ο αριθμός των διαθέσιμων κλινών είναι μικρός σε σχέση με τον μεγάλο αριθμό ασθενών που αναμένουν να εξυπηρετηθούν. Διαπίστωσε παράλληλα πως, όπως και στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, γίνεται διαχείριση περιστατικών, τα οποία δεν θα έπρεπε να παραπέμπονταν στα Τμήματα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών.

Όλα τα θέματα που αφορούν την καλύτερη οργάνωση, στελέχωση και επέκταση των ΤΑΕΠ θα συζητηθούν κατά τις προσεχείς εβδομάδες με τον ΟΚΥπΥ, προκειμένου να εξευρεθούν άμεσα λύσεις, ώστε τα Τμήματα να είναι σε θέση να αντεπεξέρχονται καλύτερα στον ιδιαίτερα απαιτητικό τους ρόλο.

 
Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.Newsletter377