Κανάρη: Στόχος, η διόρθωση στρεβλώσεων που έχουν παρουσιαστεί στα 4 χρόνια λειτουργίας του ΓεΣΥ


Συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΕΔΕΚ Μαρίνο Σιζόπουλο

«Οι συναντήσεις με τα Κοινοβουλευτικά κόμματα είναι ιδιαίτερα επωφελείς, καθώς αποτελούν τη βάση για την προώθηση κοινών στόχων που αφορούν στη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας στους πολίτες του τόπου μας».

Αυτό επεσήμανε με δηλώσεις της η Υπουργός Υγείας Δρ Πόπη Κανάρη, μετά την ολοκλήρωση συνάντησης που είχε, με τον Πρόεδρο της ΕΔΕΚ κ. Μαρίνο Σιζόπουλο.

Είχαμε μια πολύ εποικοδομητική συζήτηση, ανέφερε η κα υπουργός, στο επίκεντρο της οποίας, ήταν το Γενικό Σύστημα Υγείας.

Στόχος του Υπουργείου Υγείας, επεσήμανε η Δρ Κανάρη, είναι η διόρθωση των στρεβλώσεων που έχουν παρουσιαστεί στα τέσσερα χρόνια λειτουργίας του Γενικού Συστήματος Υγείας. «To ΓεΣΥ αγκαλιάστηκε από τον Κυπριακό λαό και οφείλουμε να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για εκσυγχρονισμό και αναβάθμιση του», συμπλήρωσε.

Σε συνεργασία με όλους τους εταίρους μας και με τη συμβολή των κοινοβουλευτικών κομμάτων, κατέληξε η κα υπουργός, προσδοκώ ότι θα δώσουμε λύσεις και θα προωθήσουμε νομοσχέδια προς όφελος του Κυπριακού λαού.

Από πλευράς του ο πρόεδρος της ΕΔΕΚ κ. Μαρίνος Σιζόπουλος σημείωσε ότι ο βασικός στόχος όλων είναι η διατήρηση και ενίσχυση των πλεονεκτημάτων που προσφέρει το ΓεΣΥ και η βελτίωση των στρεβλώσεων που έχουν εντοπιστεί, μέσα από εποικοδομητικές προτάσεις.

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











454