Η Κανάρη επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας στην Αθηένου με στόχο τη σωστή λειτουργία του


Το Κέντρο Υγείας στην Αθηένου επισκέφθηκε το Σάββατο 22 Απριλίου, η Υπουργός Υγείας Πόπη Κανάρη, η οποία υποσχέθηκε, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, να βοηθήσει με στόχο τη σωστή λειτουργία του.

Προστίθεται ότι «η Υπουργός ζήτησε να δει το Κέντρο, για το οποίο το κράτος δαπάνησε 4 εκατομμύρια ευρώ, ώστε να αντιληφθεί ακριβώς το πρόβλημα, που θέτει ο Δήμος εδώ και τρία χρόνια και να γνωρίζει τις δυνατότητές του. Η κα. Κανάρη επισκέφθηκε όλους τους χώρους του διώροφου κτιρίου, ανέλαβε να μιλήσει με όλους τους εμπλεκόμενους και υποσχέθηκε ότι θα κάνει ό,τι μπορεί ώστε να τεθεί το Κέντρο το συντομότερο δυνατόν σε μια σωστή λειτουργία».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η κα. Κανάρη «ανέφερε επίσης ότι θα δώσει άμεσα οδηγίες να ανοίξει για τις ώρες εργασίας η εξωτερική πύλη που είναι κλειστή και δείχνει το Κέντρο αφιλόξενο προς τους επισκέπτες του».

Ο Δήμαρχος Αθηένου Κυριάκος Καρεκλάς «ευχαρίστησε την Υπουργό Υγείας για την επίσκεψη της που πραγματοποιήθηκε ύστερα από επιστολή του και  εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι με τις ενέργειές της θα μπει το Κέντρο επιτέλους σε σωστή λειτουργία». Ταυτόχρονα, καταλήγει η ανακοίνωση, «έθεσε και το θέμα της ανάγκης λειτουργίας μόνιμου σταθμού ασθενοφόρου στην Αθηένου, ώστε να μην κινδυνεύουν συνέχεια ανθρώπινες ζωές, με την Υπουργό να υπόσχεται πως θα εξετάσει το ζήτημα με τους αρμόδιους».




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











287