Το πρωί της Δευτέρας, στο Κέντρο Υγείας, στα Λατσιά θα εμβολιαστεί ο Πρόεδρος Αναστασιάδης


«Σήμερα είναι μία σπουδαία μέρα, για την χώρα μας και για ολόκληρη την Ευρώπη. Σήμερα είναι η αρχή του τέλους για την αναχαίτιση της πιο μεγάλης κρίσης υγείας που αντιμετώπισε η ήπειρος μας εδώ και έναν αιώνα»

Στις 09.30 το πρωί της Δευτέρας (28/12) πρόκειται να εμβολιαστεί ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

Ο κ. Αναστασιάδης θα κάνει το εμβόλιο κατά της νόσου COVID-19, στο Κέντρο Υγείας, στα Λατσιά, στη Λευκωσία.

«Σπουδαία μέρα για την χώρα μας και για ολόκληρη την Ευρώπη – το σκοτάδι δίνει τη θέση του στο φως»

«Σήμερα είναι μία σπουδαία μέρα, για την χώρα μας και για ολόκληρη την Ευρώπη. Σήμερα είναι η αρχή του τέλους για την αναχαίτιση της πιο μεγάλης κρίσης υγείας που αντιμετώπισε η ήπειρος μας εδώ και έναν αιώνα», δηλώνει ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Στο μήνυμά του το οποίο αναρτήθηκε στους επίσημους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο κ. Αναστασιάδης επισημαίνει χαρακτηριστικά:

«Σήμερα είναι μία σπουδαία μέρα, για την χώρα μας και για ολόκληρη την Ευρώπη. Σήμερα είναι η αρχή του τέλους για την αναχαίτιση της πιο μεγάλης κρίσης υγείας που αντιμετώπισε η ήπειρος μας εδώ και έναν αιώνα.

Η ταυτόχρονη έναρξη σε όλη την ΕΕ του προγράμματος εμβολιασμού, συνιστά το πιο αισιόδοξο μήνυμα που θα μπορούσαμε να έχουμε αυτές τις άγιες μέρες.

Ξέρουμε καλά πως η μάχη μας θα συνεχιστεί για αρκετό καιρό ακόμη. Όμως τα πράγματα δεν θα είναι πια ίδια. Το σκοτάδι δίνει τη θέση του στο φως που μας χαρίζει η επιστημονική κοινότητα.

Θα απαλλαγούμε από τον φόβο και την πανδημία μόνο όταν μπορέσουμε να προστατεύσουμε ολόκληρο τον πληθυσμό μας με το εμβόλιο.

Μέχρι τότε ο κίνδυνος παραμένει ο ίδιος. Γι΄ αυτό και χρειάζεται να συνεχίσουμε να είμαστε το ίδιο προσεκτικοί. Υπομονή, κουράγιο και το νέον έτος θα είμαστε σίγουρα πιο ασφαλείς και ελεύθεροι να συνεχίσουμε να ζούμε όπως ξέρουμε».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











1664