Μετακίνηση των υπηρεσιών του Υπ. Υγείας στη νέα πτέρυγα του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας


Κατά τη σημερινή του συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο, μετά από εισήγηση του Υπουργού Υγείας κ. Κωνσταντίνου Ιωάννου, ενέκρινε τη μετακίνηση όλων των υπηρεσιών του Υπουργείου Υγείας στον 2ο όροφο της νέας πτέρυγας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας, στο πλαίσιο παραχώρησης του χώρου του Παλαιού Νοσοκομείου Λάρνακας στον Δήμο της πόλης.

Η απόφαση αφορά τη μετακίνηση των Υγειονομικών Υπηρεσιών, των Οδοντιατρικών Υπηρεσιών, των Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας και της Υπηρεσίας Προστασίας Μητρότητας και Παιδιού, οι οποίες στεγάζονται αυτή τη στιγμή στα παραδοσιακά κτήρια του Παλαιού Νοσοκομείου Λάρνακας.

Επιπρόσθετα, το Υπουργικό Συμβούλιο ενέκρινε την εισήγηση του Υπουργού Υγείας για χρήση του 2ου ορόφου του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου ως επέκταση του νοσοκομείου αναφοράς για COVID-19, νοουμένου ότι θα αποπερατωθούν οι εργασίες ανέγερσής του. Με την απόφαση αυτή, ενισχύεται το νοσοκομείο αναφοράς με επιπρόσθετες κλίνες, που θα χρησιμοποιηθούν αρχικά για αντιμετώπιση ασθενών κορωνοϊού, και στη συνέχεια για τις ανάγκες του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου προς όφελος των πολιτών της Επαρχίας.

_________________

Υπουργείο Υγείας

15 Σεπτεμβρίου 2020




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











2017