Κανάρη: Η Λεμεσός πρέπει να έχει ένα κέντρο αριστείας στον τομέα της υγείας, το Γ. Νοσοκομείο Λεμεσού


«Υπάρχουν προβλήματα, εξέφρασε όμως θα δοθούν άμεσα λύσεις μέσω των σωστών διαδικασιών και μιας ορθολογιστικής προσέγγισης».

«Το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού διαθέτει ικανότατο ιατρικό, νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό και οφείλουμε ως πολιτεία να το αξιοποιήσουμε στο έπακρο προκειμένου να πετύχουμε την προσφορά ποιοτικών υπηρεσιών στον Κύπριο πολίτη».

Αυτό επεσήμανε η Υπουργός Υγείας κα Πόπη Κανάρη απευθυνόμενη στο προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, στο πλαίσιο επίσκεψης που πραγματοποίησε σήμερα στο Νοσοκομείο συνοδεύοντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη.

Αναφερόμενη στα περιστατικά που είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας σχετικά με το Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών, εξέφρασε τη λύπη της, τονίζοντας πως έχει ζητήσει να ενημερωθεί για τις εν λόγω υποθέσεις.

Η κα Κανάρη αναγνώρισε ότι υπάρχουν προβλήματα, εξέφρασε ωστόσο τη βεβαιότητα ότι θα δοθούν άμεσα λύσεις μέσω των σωστών διαδικασιών και μιας ορθολογιστικής προσέγγισης.

«Η Λεμεσός που είναι το καμάρι μας από πλευράς τουρισμού και εμπορίου, θα πρέπει να έχει ένα κέντρο αριστείας στον τομέα της υγείας, το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σε ότι αφορά στο ΓεΣΥ, η κα Κανάρη επεσήμανε ότι το Υπουργείο Υγείας θα συνεργαστεί συλλογικά με τον ΟΚΥπΥ, τον ΟΑΥ και με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, προκειμένου να προχωρήσει στη βελτίωση των υφιστάμενων διαδικασιών και στη διόρθωση στρεβλώσεων που παρατηρούνται, τονίζοντας παράλληλα πως επιβάλλεται να έχουμε ένα σύστημα υγείας για το οποίο να περηφανευόμαστε ως Ευρωπαίοι πολίτες.

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











673