Εκπρόσωπος: Τα μέτρα που έχουν εισηγηθεί οι ειδικοί θα συζητηθούν στη συνεδρία του Υπουργικού


O Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Μάριος Πελεκάνος με γραπτή δήλωσή του για τη συνεδρία στο Προεδρικό αναφέρει:

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προήδρευσε απόψε συνεδρίας με τη Συμβουλευτική Επιστημονική Επιτροπή (ΣΕΕ) και τους Υπουργούς Υγείας, Οικονομικών, Παιδείας, Εργασίας και Δικαιοσύνης και τον Υφυπουργό Καινοτομίας, τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, την Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο και υπηρεσιακούς παράγοντες.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας συζητήθηκαν, μεταξύ άλλων, η κατάσταση όσον αφορά την εξέλιξη της πανδημίας, τα δεδομένα στα κρατικά νοσηλευτήρια και η εξέλιξη του εμβολιαστικού προγράμματος. Συζητήθηκαν επίσης τα επιπλέον μέτρα τα οποία εισηγούνται οι επιστήμονες για την αντιμετώπιση της έξαρσης των κρουσμάτων που παρατηρείται στη χώρα μας τις τελευταίες μέρες. 

Η συνεδρία διεξήχθη σε ένα εποικοδομητικό κλίμα και ο Πρόεδρος είχε την ευκαιρία να ακούσει τις θέσεις και απόψεις των παρευρισκόμενων.

Τα μέτρα, τα οποία έχουν εισηγηθεί οι ειδικοί θα συζητηθούν στην αυριανή Τετάρτη συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου για τη λήψη αποφάσεων.

Ο Πρόεδρος ευχαρίστησε τα μέλη της ΣΕΕ για την ουσιαστική συμβολή τους στην όλη προσπάθεια που καταβάλλεται ώστε να παραμείνει διαχειρίσιμη η κατάσταση.

Επαναλαμβάνουμε για ακόμα μία φορά πως για την αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης απαιτείται η συνδρομή όλων μας.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











1447