Αναστασιάδης: Με έχει συγκλονίσει η περιπέτεια της υγείας της Υπουργού Εργασίας


Συγκλονισμένος από την περιπέτεια υγείας της Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κας Ζέτας Αιμιλιανίδου είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης, όπως ανέφερε ο ίδιος σήμερα.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο Προεδρικό Μέγαρο, στο περιθώριο της τελετής διαβεβαίωσης νέου μέλους του Ανωτάτου Δικαστηρίου, ερωτηθείς για την κατάσταση της υγείας της Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κας Ζέτας Αιμιλιανίδου είπε ότι «έχω τακτικότατες επαφές και ενημέρωση από τον Υπουργό Υγείας, ο οποίος βρίσκεται στο πλευρό της Υπουργού από την πρώτη στιγμή ύστερα από οδηγίες μου. Χθες την επισκέφθηκε και η Υφυπουργός Πρόνοιας. Σήμερα το πρωί είχα ενημέρωση. Παραμένει σταθερή, αλλά σοβαρή η κατάσταση, κάτι που θεωρείται ενθαρρυντικό.

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι πραγματικά με έχει συγκλονίσει η περιπέτεια της υγείας της Υπουργού. Υπήρξε, είναι και θα παραμένει - εύχομαι ολόψυχα - ένας από τους στενότερους μου, αποτελεσματικότερους συνεργάτες που είχα από την ανάληψη της εξουσίας. Δημιουργική, αποτελεσματική και απόλυτα αφοσιωμένη στο έργο που ανέλαβε.

Εύχομαι από τα βάθη της ψυχής μου σύντομα να είναι και πάλι μαζί μας με την ίδια αποφασιστικότητα που τη χαρακτήριζε ως αποτέλεσμα μιας ισχυρής προσωπικότητας που διαθέτει».




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











904