Υποτροφίες σε εγγεγραμμένους φαρμακοποιούς από το Πανεπιστήμιο Frederick


Το Τμήμα Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Frederick σε συνεργασία με τον Σύλλογο Αποφοίτων Φαρμακοποιών Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», οργανώνουν τη 17η επιστημονική ημερίδα με θέμα «Στοχαστικά εγχειρήματα στη Φαρμακευτική Επιστήμη».

Με ευκαιρία την ημερίδα, το Πανεπιστήμιο Frederick ανακοινώνει ότι προσφέρει:

- 10 υποτροφίες σε νεοεισερχόμενους φοιτητές που θα ξεκινήσουν τη φοίτησή τους είτε το ακαδημαϊκό έτος 2016 -2017, είτε το 2017- 2018 και είναι εγγεγραμμένοι φαρμακοποιοί. Οι υποτροφίες καλύπτουν το 30% των συνολικών διδάκτρων στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα επιπέδου Μάστερ στην Κλινική Φαρμακευτική (MSc).

- 10 υποτροφίες σε νεοεισερχόμενους φοιτητές, παιδιά εγγεγραμμένων φαρμακοποιών, που θα ξεκινήσουν τη φοίτησή τους το ακαδημαϊκό έτος 2017 -2018. Οι υποτροφίες καλύπτουν το 30% των διδάκτρων του πρώτου έτουςστο Προπτυχιακό Πρόγραμμα Πτυχίο Φαρμακευτικής (5ετής φοίτηση). Από το δεύτερο έτος σπουδών θα μπορούν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα υποτροφιών του Πανεπιστημίου Frederick «Υποτροφίες στη διάρκεια της φοίτησης», που μπορούν να φτάσουν μέχρι και 50%.

Για περισσότερες πληροφορίες, όρους και προϋποθέσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Γραφείο Εγγραφών στο τηλέφωνο 22394394, info@frederick.ac.cy




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











325