Υπ. Υγείας και ΚΟΠ αποφασίζουν για το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου. Δεν τιθεται θέμα διακοπής


Σε αυριανή (Παρασκευή) συνάντηση στο Υπουργείο Υγείας ανάμεσα στην ηγεσία της ΚΟΠ και τον Υπουργό Κωνσταντίνο Ιωάννου, παραπέμπονται οι οριστικές αποφάσεις για το πώς θα προχωρήσει η διεξαγωγή των ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων μετά την έκρηξη κρουσμάτων κορωνοϊού στη Νέα Σαλαμίνα και Εθνικό Άχνας. Στο παρόν στάδιο ωστόσο, δεν τίθεται θέμα διακοπής του πρωταθλήματος. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, κατά τη σημερινή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο μεταξύ των δύο πλευρών, συζητήθηκε κυρίως το θέμα του υγειονομικού πρωτόκολλου, με επίκεντρο τις δυσκολίες στην εφαρμογή του και τα προβλήματα που έχουν εντοπιστεί. Αυτό που διαπιστώθηκε, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, είναι πώς δεν γίνεται σωστή επιτήρηση στην εφαρμογή των προνοιών του Πρωτοκόλλου.

Πάντως, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, αυτή τη στιγμή δεν τίθεται θέμα διακοπής του πρωταθλήματος. Η απόφαση για διακοπή υπό τις παρούσες συνθήκες πέφτει στους ώμους της Ομοσπονδίας και μόνο αν η κατάσταση με τα κρούσματα στις ομάδες ξεφύγει πολύ από τον έλεγχο, τότε δεν αποκλείεται η Κυβέρνηση να αποφασίσει στην αναστολή των αγώνων.

Αύριο, στη σύσκεψη που θα αρχίσει στις 9 το πρωί στο Υπουργείο, αναμένεται να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις για το τι μέλλει γενέσθαι. Επίσης, αναμένεται να τεθούν εισηγήσεις για το πώς μπορεί να γίνει μια σωστή επιμόρφωση για τις πρόνοιες του υγειονομικού Πρωτοκόλλου και για το πώς αυτό μπορεί να εφαρμοστεί αποτελεσματικά.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











795