Χρυσός προστάτης του περιβάλλοντος η Medochemie


Το βραβείο «Χρυσός προστάτης του Περιβάλλοντος» για τη χρονιά 2018, κατέκτησε η Φαρμακοβιομηχανία Medochemie, στα Παγκύπρια Περιβαλλοντικά Βραβεία για Οργανισμούς και Επιχειρήσεις.

Η ανώτατη αυτή διάκριση, αποτελεί μια ακόμη αναγνώριση των προσπαθειών της εταιρείας Medochemie για τη συστηματική και υπεύθυνη λειτουργία της σε θέματα περιβάλλοντος, βασικό πυλώνα του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας της Φαρμακοβιομηχανίας. Η επιβράβευση της επιβεβαιώνει παράλληλα και τη δέσμευση της για την εφαρμογή περιβαλλοντικά ορθών επιχειρηματικών πρακτικών, καθώς και την αφοσίωση της στις αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης.

Η αξιολόγηση των υποψηφίων έγινε από την Επιστημονική Επιτροπή Αξιολόγησης, στην παρουσία της Επιτρόπου Περιβάλλοντος και εκπροσώπων όλων των συνεργαζόμενων φορέων, που στηρίζουν το θεσμό των Παγκύπριων Περιβαλλοντικών Βραβείων.

Τα Βραβεία, θα απονείμει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης, σε Ειδική Επίσημη Τελετή που θα πραγματοποιηθεί στο Προεδρικό Μέγαρο, στις 22 Ιανουαρίου 2019.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Medochemie προάγει την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση, μέσα από μια σειρά δράσεων που αναλαμβάνει για την προστασία του περιβάλλοντος, τη διαχείριση των αποβλήτων και τη μείωση των εκπομπών ρύπων, ενώ είναι και συνιδρυτής της Green Dot Κύπρου.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











670