Χρυσό βραβείο για την ποιότητα στο χημείο UNILAB


Το χημείο UNILAB έχει αποσπάσει παγκόσμια διάκριση σε τελετή απονομής των βραβείων που έγινε στις 25 Μαΐου 2015 στη Νέα Υόρκη.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή του το χημείο: «Με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση θα θέλαμε να ανακοινώσουμε ότι το χημείο UNILAB έχει αποσπάσει παγκόσμια διάκριση σε τελετή απονομής των βραβείων που έγινε στις 25 Μαΐου 2015 στη Νέα Υόρκη.

Η επιλογή για την απονομή του βραβείου αυτού έγινε από τον κορυφαίο ιδιωτικό οργανισμό BUSINESS INITIATIVE DIRECTIONS (BID) που προωθεί και επιβραβεύει την ποιότητα ,την αριστεία και καινοτομία εταιρειών σε όλο τον κόσμο.

Οι διευθυντές του χημείου Παυλίνα Λένα και Μαριέλλα Κασάπη παρέλαβαν το Χρυσό Βραβείο Ποιότητας και Αριστείας «IQS GOLD GATEGORY AWARD», στην παρουσία διακεκριμένων εκπροσώπων επιχειρήσεων από όλο τον κόσμο, μελών του διπλωματικού σώματος, δημοσιογράφων και ειδικών σε θέματα εταιρικής επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων.

Αποδέκτες των βραβείων αυτών σε αναγνώριση της δέσμευσης τους στην ποιότητα ήταν επιχειρήσεις από 53 χώρες από όλους τους τομείς των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, υπηρεσιών και της βιομηχανίας. Η επιλογή απονομής των βραβείων γίνεται από επιτροπή που απαρτίζεται από μέλη από 178 χώρες σε εταιρείες ανεξαρτήτως μεγέθους η απολαβών. Τεράστιοι κολοσσοί είναι ανάμεσα στους βραβευθέντες κάθε χρονιά.

Το χημείο UNILAB έχει τεράστια επίγνωση της σημασίας ενός συγκροτημένου Συστήματος Διασφάλισης της Ποιότητας το οποίο εφαρμόζει βάσει των αναγνωρισμένων διεθνών προτύπων: ISO 15189:2012 & ISO 17025: 2005

Πριν από 15 χρόνια το χημείο μας ήταν το πρώτο που πήρε διαπίστευση στον κλινικό τομέα(ΙSO 15189:2012) και είναι μέχρι σήμερα το μοναδικό χημείο που διατηρεί διαπίστευση και στον τομέα αναλύσεων τροφίμων και νερού.(ISO 17025: 2005). Οι προσπάθειες μας για την διατήρηση ψηλού επιπέδου υπηρεσιών, αλλά και η σκληρή δουλειά όλα αυτά τα χρόνια επισφραγίζονται με αυτή την τιμητική παγκόσμια διάκριση δίνοντας μας δύναμη για συνέχεια».




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











1037