Τρεις χιλιάδες νέα πρόσωπα μπαίνουν κάθε χρόνο στη μάχη κατά του καρκίνου


ΚΥΠΕ - Κάθε χρόνο περισσότερα από 3 χιλιάδες νέα πρόσωπα μπαίνουν στη μάχη κατά του καρκίνου, δήλωσε σήμερα ο Επίτροπος Εθελοντισμού και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, Γιάννης Γιαννάκη, ο οποίος κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει την 27η εκστρατεία του ΠΑΣΥΚΑΦ συνεισφέροντας οικονομικά ή συμβάλλοντας με την εθελοντική προσφορά.

Σε χαιρετισμό του, στη διάσκεψη Τύπου για την έναρξη της 27ης Εκστρατείας ΠΑΣΥΚΑΦ ‘’Μαζί στη Ζωή’’, ο κ. Γιαννάκη ανέφερε πως η εκστρατεία είναι αφιερωμένη στους συνανθρώπους μας, οι οποίοι δίνουν τη δίκη τους μάχη για τη ζωή, τη μάχη ενάντια στον καρκίνο.
«Μέσα από την εκστρατεία αυτή ενισχύουμε τη συμπαράσταση και αλληλεγγύη μας προς τους καρκινοπαθείς και τις οικογένειες τους. Και η ενίσχυση αυτή μπορεί να είναι οικονομική αλλά και εθελοντική», ανέφερε.
Όπως πρόσθεσε «στον τομέα της υγείας δραστηριοποιείται ένα μεγάλο μέρος του εθελοντικού κινήματος και των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων», σημειώνοντας τη διαχρονική προσφορά του ΠΑΣΥΚΑΦ στη στήριξη των συνανθρώπων με καρκίνο.
Είπε ακόμα ότι με εφαρμογή συγκεκριμένων προγραμμάτων, αναδεικνύεται η μεγάλη συνεισφορά του ΠΑΣΥΚΑΦ, η οποία στηρίζεται στην αξία της εθελοντικής προσφοράς.
«Οι δράσεις του ΠΑΣΥΚΑΦ», είπε, «είναι υποστηρικτικές προς τις αρμόδιες υπηρεσίες του κράτους. Και χιλιάδες είναι οι περιπτώσεις ασθενών οι οποίοι αποτείνονται στον ΠΑΣΥΚΑΦ, στήριξη η οποία παρέχεται δωρεάν».




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











314