Τώρα και στα φαρμακεία η συνεργασία Karpasia Health Products- International Health Solutions


Μια συνεργασία στην προμήθεια βιταμινούχων, και όχι μόνο, συμπληρωμάτων στα κρατικά νοσηλευτήρια της Κύπρου, που ξεκίνησε από το 1995, επεκτείνεται τώρα και στον ιδιωτικό τομέα.

Πρόκειται για τη συνεργασία της Karpasia Health Products με την αγγλική εταιρεία International Health Solutions, τα προϊόντα της οποίας θα μπορεί κανείς, πλέον, να τα συναντά και στα ιδιωτικά φαρμακεία της χώρας μας. Εκεί δηλαδή, όπου η Karpasia Health Products συμπληρώνει φέτος 30 χρόνια ενεργής παρουσίας.

Η επέκταση της συνεργασίας ανάμεσα στην Karpasia Health Products και την International Health Solutions ανακοινώθηκε το βράδυ της περασμένης Τετάρτης στο πλαίσιο εκδήλωσης που φιλοξενήθηκε από τον Ύπατο Αρμοστή της Βρετανίας στην Κύπρο Ric Todd και τη σύζυγό του, στην πρεσβευτική κατοικία τους στη Λευκωσία. Το παρών τους στην εκδήλωση έδωσαν επαγγελματίες τους είδους, εκπρόσωποι τον ΜΜΕ και άλλοι εκλεκτοί προσκεκλημένοι.

«Με την εταιρία International Health Solutions , είχαμε μια άψογη και καρποφόρα συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια, η οποία δίνει την επιλογή στους συμπολίτες μας να έχουν στη διάθεσή τους προϊόντα υψηλών προδιαγραφών με πολύ χαμηλό κόστος, για το κράτος. Την ίδια φιλοσοφία θα κρατήσουμε και τώρα με την παρουσία των προϊόντων αυτών και στον ιδιωτικό τομέα», ανέφερε κατά το χαιρετισμό της στην εκδήλωση η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Karpasia Health Products, Άννα Γιάλλουρου. «Έχουμε την ισχυρή πεποίθηση», συνέχισε, «ότι τα βιταμινούχα συμπληρώματα και τα σκευάσματα εναλλακτικών θεραπειών πρέπει να παραμείνουν μέσα στα φαρμακεία. Και αυτό, διότι ο φαρμακοποιός είναι ο μόνος επαγγελματίας που έχει την εκπαίδευση να τα διαχειρίζεται σωστά προς όφελος της υγείας των πολιτών».

Η κ. Γιάλλουρου ευχαρίστησε τους διευθυντές της International Health Solutions, τον Robin Calvert και τη Hillary Collins, ενώ απευθυνόμενη στους παρευρισκόμενους, υπέδειξε πως βιώνουμε συνεχείς αλλαγές, που προκαλούν ανασφάλειες οικονομικές, κοινωνικές και άλλες. «Η μόνη επιλογή», επισήμανε, «είναι να δούμε και τα θετικά αυτής της πρόκλησης, τις δυνατότητες να κινηθούμε προς τα εμπρός, να αδράξουμε ευκαιρίες, να πρωτοτυπήσουμε, να βελτιωθούμε, να ανοίξουμε τους επαγγελματικούς μας ορίζοντες, να αξιοποιήσουμε τα ρευστά δεδομένα προς όφελος του συνόλου της κοινωνίας».




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











356