Tο Pantheo Foundation διοργανώνει δείπνο αρωγής στο Προεδρικό Μέγαρο


Tο Pantheo Foundation διοργανώνει δείπνο αρωγής στηρίζοντας τους γιατρούς του αύριο στις αναπτυσσόμενες χώρες.

Το δείπνο θα πραγματοποιηθεί στο Προεδρικό Μέγαρο την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019 ώρα 8μμ και τελεί υπό την αιγίδα της Πρώτης Κυρίας της Κυπριακής Δημοκρατίας Άντρης Αναστασιάδη. Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα θα επιμεληθεί ο καλλιτέχνης Λούκας Γιώρκας με την ομάδα του.

Για περισσότερες πληροφορίες και εξασφάλιση εισιτηρίων μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Νικολέττα Γεωργίου στο nikoletta@pantheo.com, στο 25735353 ή στο 96552305.

Το Pantheo Foundation (Αριθμός Μητρώου:381) είναι ένα κοινωφελές ίδρυμα το οποίο ιδρύθηκε από μέλη του Οφθαλμολογικού Κέντρου Πάνθεο το 2016 με στόχο την παροχή ιατρικής εκπαίδευσης υπό τη μορφή υποτροφιών σε άτομα προερχόμενα από αναπτυσσόμενες χώρες με σκοπό να επιστρέψουν στην χώρα καταγωγής τους και να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην κοινότητα. Οι υποτροφίες περιλαμβάνουν σπουδές στην ιατρική, νοσηλευτική ή άλλα επαγγέλματα υγείας και καλύπτουν τα δίδακτρα και τα έξοδα διαβίωσης. Πληροφορίες για τους σκοπούς του ιδρύματος και τους υπότροφους μας θα βρείτε στο www.pantheofoundation.com




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











394