Το Μακάρειο Νοσοκομείο επισκέφθηκε αντιπροσωπεία του Κινήματος Αλληλεγγύη


Αντιπροσωπεία του Κινήματος Αλληλεγγύη, με επικεφαλής την Πρόεδρό του και Ευρωβουλευτή, Ελένη Θεοχάρους πραγματοποίησαν επίσκεψη στον Παιδοογκολογικό Θάλαμο του Μακάρειου Νοσοκομείου και μοίρασαν δώρα στα παιδιά, δυο 24ωρα πριν τη γέννηση του Θεανθρώπου.

Μετά την επίσκεψη η κ. Θεοχάρους είπε ότι “είδαμε τα παιδάκια εκείνα τα οποία μπορούσαν να δεχθούν επισκέπτες και τους μοιράσαμε χριστουγεννιάτικα δώρα”.

Η Ευρωβουλευτής η οποία διατέλεσε στο παρελθόν Παιδοχειρουργός στο Μακάρειο Νοσοκομείο είπε ότι “χρονιάρες μέρες επισκεφθήκαμε το Μακάρειο Νοσοκομείο, το Παιδιατρικό Νοσοκομείο της χώρας μας και ευχηθήκαμε Καλή Χρονιά και Καλές Γιορτές στο προσωπικό, στους παλιούς αγαπημένους συναδέλφους που με πολλή φιλοτιμία εργάζονται για τις ανάγκες του παιδικού πληθυσμού της Κύπρου”.

Ευχόμαστε, συνέχισε, “να μην είναι τα τελευταία Χριστούγεννα που περνάει η Κυπριακή Δημοκρατία και να έχουμε τις αντοχές να διασώσουμε τον τόπο μας, να διασώσουμε την Δημοκρατία μας, να διασώσουμε τις ελπίδες του παιδικού πληθυσμού που δεν πρέπει να ζήσει συνθήκες κατοχής ή συνθήκες ενός κράτους υποτελούς στην Τουρκία, ενός πρωτεκτοράτου της Τουρκίας”.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











291