Το Κέντρο Προληπτικής Παιδιατρικής ευχαριστεί για την στήριξη των προγραμμάτων του


Με αφορμή την επιτυχημένη εκδήλωση του 4ου Cyta Santa Run που έγινε τη Δευτέρα στην Πάφο, το Κέντρο Προληπτικής Παιδιατρικής ευχαριστεί δημόσια τη Cyta για τη διαχρονική της στήριξη στο Ανιχνευτικό Πρόγραμμα Ακοής Νεογνών. Ευχαριστεί επίσης όλους όσους στηρίζουν το έργο του. Το Κέντρο εκφράζει επίσης τις ευχαριστίες του στο Υπουργείο Υγείας για τη στήριξή του.

Με την ίδια ευκαιρία, ενημερώνει ότι το Υπουργείο Υγείας στέκεται αρωγός στο Κέντρο Προληπτικής Παιδιατρικής από την αρχή της ίδρυσής του και καλύπτει με το 50% περίπου του ετήσιου προϋπολογισμού του για το σύνολο της δράσης του Κέντρου που συνίσταται σε 3 προγράμματα: το Πρόγραμμα Προγεννητικού Ελέγχου, το Πρόγραμμα Προληπτικού Ελέγχου Νεογνών και το Ανιχνευτικό Πρόγραμμα Ακοής Νεογνών. Για το υπόλοιπο 50% το Κέντρο δέχεται εισφορές από εταιρείες, οργανωμένα σύνολα και άτομα.

Διευκρινίζεται επίσης ότι τα προγράμματα του Κέντρου Προληπτικής Παιδιατρικής προσφέρονται σε ΟΛΟ τον πληθυσμό (εγκύων και νεογνών), ιδιωτικού και κρατικού τομέα. Προσφέρονται δε δωρεάν ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή κάλυψη του πληθυσμού.

Το Κέντρο Προληπτικής Παιδιατρικής διαχειρίζεται τα οικονομικά του με πλήρη διαφάνεια και υποβάλλει κάθε χρόνο στις αρμόδιες κρατικές αρχές αναλυτικούς προϋπολογισμούς και εξελεγμένες οικονομικές καταστάσεις.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











824