Το Κέντρο Εφαρμοσμένης Νευροεπιστήμης Παν. Κύπρου και Μέλαθρο Αγωνιστών ΕΟΚΑ ενώνουν δυνάμεις


Υπέγραψαν Πρωτόκολλο Συνεργασίας προς όφελος της κοινωνίας

Πρωτόκολλο Συνεργασίας υπεγράφη τη Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2016, μεταξύ του Πανεπιστημίου Κύπρου και του Μελάθρου Αγωνιστών της ΕΟΚΑ, με στόχο την ανάπτυξη των μεταξύ τους σχέσεων προς όφελος της κοινωνίας. Με το Πρωτόκολλο, θεσμοθετείται η συνεργασία του Τμήματος Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κύπρου και συγκεκριμένα του Κέντρου Εφαρμοσμένης Νευροεπιστήμης με το Μέλαθρο Αγωνιστών της ΕΟΚΑ.

Το Πρωτόκολλο υπέγραψαν εκ μέρους του Πανεπιστημίου Κύπρου ο Πρύτανης, Καθηγητής Κωνσταντίνος Χριστοφίδης και εκ μέρους του Μελάθρου, ο Πρόεδρός του, κ. Θεοφάνης Παναγιώτου.

Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Κύπρου, Καθηγητής Κωνσταντίνος Χριστοφίδης καλωσόρισε τους εκπροσώπους του Μελάθρου στο Πανεπιστήμιο Κύπρου εκφράζοντας παράλληλα την ικανοποίησή του για την υπογραφή του Πρωτοκόλλου. Ο κ. Χριστοφίδης συνεχάρη θερμά, τόσο τους εμπνευστές και συντελεστές του Μελάθρου όσο και όλους όσοι συμβάλλουν στο αξιόλογο έργο που επιτελεί, σημειώνοντας ότι με την υπογραφή του Πρωτοκόλλου ανοίγονται δρόμοι για συνεργασία μεταξύ των δύο μερών, η οποία μπορεί να αναπτυχθεί σε διάφορους τομείς πέραν του τομέα της ψυχολογίας, για παράδειγμα στους τομείς των εφαρμοσμένων υπηρεσιών, πληροφορικής, συνεργασία στο πλαίσιο ευρωπαϊκών προγραμμάτων και πολλά άλλα.

Ο Πρόεδρος του Μελάθρου κ. Θεοφάνης Παναγιώτου ευχαρίστησε το Πανεπιστήμιο Κύπρου για τη φιλοξενία και συνεχάρη τον Πρύτανη για το εξαίρετο έργο που επιτελεί το Πανεπιστήμιο, το οποίο, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, τιμά τον τόπο μας.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











394