Τμήμα Νοσηλευτικής ΤΕΠΑΚ:Διάκριση της Διδακτορικής φοιτήτριας Άννας Χατζηιωάννου


Η κ. Άννα Χατζηωιάννου Νοσηλεύτρια Ψυχικής Υγείας/ Ψυχοθεραπεύτρια και Υποψήφια Διδάκτωρ στο Τμήμα Νοσηλευτικής έχει λάβει υποτροφία από τον Κυπριακό οργανισμό Νεολαίας και το πρόγραμμα φοιτητές σε δράσης για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018 (https://onek.org.cy/foititessedrasi/)

Η έρευνα της κ. Άννας Χατζηιωάννου με τίτλο «Διερεύνηση αποτελεσματικότητας της συνδυασμένης χρήσης της τεχνολογίας και της εκπαίδευσης στην ενδυνάμωση δεξιοτήτων αυτό-διαχείρισης νόσου ατόμων με διπολική διαταραχή» διεξάγεται υπό την επιστημονική εποπτεία της Δρ Μαρίας Καρανικόλα (Επίκουρη καθηγήτρια του Τμήματος Νοσηλευτικής του ΤΕ.ΠΑ.Κ ). Μέλη της επιστημονικής ομάδας είναι η Δρ. Ευριδίκη Παπασταύρου (Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του Τμήματος Νοσηλευτικής του ΤΕ.ΠΑ.Κ και ο Δρ. Χατζηττοφή Αντρέας (Λέκτορας Ψυχιατρικής στην Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Κύπρου)

Το Πρόγραμμα «Φοιτητές σε Δράση» έχει μορφή διαγωνισμού και αποτελεί ένα πρόγραμμα επιχορηγήσεων, το οποίο υλοποιείται από τον Οργανισμό Νεολαίας Κύπρου σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού. Η προτάσεις για επιχορήγηση αξιολογούνται με βάση τα πιο κάτω κριτήρια: (α) συνάφεια πρότασης με τη στρατηγική του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου, (β) την ποιότητα της πρότασης προς εξασφάλιση υποτροφίας, (γ) τη χρησιμότητα των αναμενόμενων αποτελεσμάτων και τις προοπτικές διάδοσης των αποτελεσμάτων της πρότασης, και (δ) το βαθμό καινοτομίας της πρότασης.

Σημειώνεται, επίσης, ότι μελέτη σχετικά με τα ερευνητικά δεδομένα που στήριξαν την εν λόγω ερευνητική πρόταση απέσπασε το βραβείο «Μ.Ζαούση» για την καλύτερη μελέτη στη διπολική διαταραχή στο 24 Πανελλήνιο Ψυχιατρικό Συνέδριο (2016, Αλεξανδρούπολη- Ελλάδα).




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











317