Τη δημιουργία εξειδικευμένου Κέντρου Μαστού στην Κύπρο απαίτησαν οι χιλιάδες πολίτες


Τη δημιουργία εξειδικευμένου Κέντρου Μαστού απαίτησαν οι χιλιάδες πολίτες που συμμετείχαν στην καθιερωμένη ετήσια πορεία της Europa Donna Κύπρου, η οποία πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το περασμένο Σάββατο, στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της Τράπεζας Πειραιώς, η καθιερωμένη πορεία ξεκίνησε από το χώρο στάθμευσης στη Λεωφόρο Μακαρίου, δίπλα από το Capital Center στη Λευκωσία και κατέληξε στο Κτίριο Διοίκησης της Τράπεζας, όπου τοποθετήθηκαν 586 ροζ φιγούρες, 90 λευκές και 4 γαλάζιες.

Οι ροζ φιγούρες συμβολίζουν τις γυναίκες που βίωσαν την εμπειρία του καρκίνου του μαστού στην Κύπρο το 2013, οι λευκές συμβολίζουν τα άτομα που έφυγαν από τη ζωή κατά τη διάρκεια του προηγούμενου έτους και οι γαλάζιες τα περιστατικά καρκίνου μαστού που διαγνώστηκαν σε άνδρες.

Τόσο η Πρόεδρος της Europa Donna Κύπρου, Στέλλα Κυριακίδου, όσο και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Τράπεζας Πειραιώς (Κύπρου), Γιώργος Άππιος, τόνισαν την ανάγκη λειτουργίας ενός εξειδικευμένου Κέντρου Μαστού και προέτρεψαν τους πολίτες να υπογράψουν το σχετικό υπόμνημα στην ιστοσελίδα www.kentromastou.com.cy.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











322