Το Ygeia-News τον Αύγουστο: Με 138.684 users και 311.572 διαβασμένες σελίδες


Τέλειωσαν οι άδειες και το καλοκαίρι και μπήκαμε στο Φθινόπωρο. Το Ygeia-News συνεχίζει για έκτη συνεχή χρονιά με συνέπεια και με κάθε σοβαρότητα να ενημερώνει έγκαιρα, έγκυρα και σφαιρικά τους αναγνώστες του γύρω από τα θέματα Υγείας 

Το Ygeia-News από το 2014 που εκδίδεται είναι το μόνος θεματικός ιστοχώρος στον τομέα της υγείας  που ανανεώνει καθημερινά την ύλη του και στέλνει καθημερινά (πλην Κυριακής- στο τρίμηνο Μαρτίου-Ιουνίου και Κυριακή) στους αναγνώστες του το Newsletter που τόπο πολύ το ζητούν.  

Το Ygeia-News από την αρχή της έκδοσης του κατέστησε σαφές ότι θα έχει προτεραιότητά του την κάλυψη των θεμάτων μακριά  «πιασάρικους» τίτλους που έχουν στόχο το κλικ. Εφάρμοσε και εξακολουθεί να εφαρμόζει αυστηρούς κανόνες δημοσιογραφικής δεοντολογίας παρακολουθώντας -αλλά αδιαφορώντας- τον συναγωνισμό των κυνηγών των κλικ σε άλλα ΜΜΕ.

Το Ygeia-News επίσης, βρίσκεται μακριά από κομματικές και ιδεολογικές σκοπιμότητες αφού παραμένει αυστηρά ανεξάρτητο μακριά από παιγνίδια, έχοντας μόνο του οδηγό, τους κανόνες της δεοντολογίας.

Με αυτή τη σοβαρότητα, το Ygeia-News καθιερώνεται κάθε χρόνο ολοένα και περισσότερο στη συνείδηση των αναγνωστών του.

Με αυτούς τους κανόνες, που δεν ευνοούν την υψηλή επισκεψιμότητα το Ygeia-News κατάφερε να φθάσει σε σημεία που δεν αναμέναμε.

Σύμφωνα με την Google-Analytics, το πιο έγκυρο μέσο μέτρης της επισκεψιμότητας,  τον Αύγουστο 2020 παρουσίασε τα εξής δεδομένα.

Οι αναγνώστες (USERS) έφθασαν τις 138, 684, και οι διαβασμένες σελίδες 311.572.

Το Ygeia-News εκφράζει τις ευχαριστίες του στους αναγνώστες του για την εμπιστοσύνη τους να ενημερώνονται μες από τις σελίδες του. Θερμές ευχαριστίες απευθύνει όμως στις εταιρίες, πανεπιστήμια και στα οργανωμένα σύνολα  που το στηρίζουν για να συνεχίζει το έργο του.

Χριστόφορος Παπαστυλιανού

Διευθυντής




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











3170