To Ygeia-News σας εύχεται Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα


.  Στις ιδιάζουσες συνθήκες λόγω κορονοϊού, στις οποίες φέτος καλούμαστε να γιορτάσουμε το Πάσχα, στερούμαστε βασικές ελευθερίες και δικαιώματα που μειώνουν τη χαρά και τις εκδηλώσεις της γιορτινής αυτής μέρας.

Μαζί με το Θείο Δράμα της Εβδομάδας των Παθών ζήσαμε και ζούμε ακόμη το Παγκόσμιο Δράμα του φονικού ιού.

 Παρακολουθούμε φέτος να ανεβαίνουν τον δικό τους Γολγοθά κουβαλώντας τον δικό τους σταυρό μέχρι και τον θάνατο εκατοντάδες χιλιάδες συνάνθρωποι μας σε καθε γωνιά της γης..Λόγω ενός πρωτοφανούς αόρατου εχθρού.

Κρατώντας το μεγάλο θετικό, χαρμόσυνο μήνυμα της ημέρας της Ανάστασης καλούμαστε να γιορτάσουμε με σύνεση και αλληλοσεβασμό σε στιγμές που το «εγώ» να δίνει τη θέση του στο εμείς.

Καλούμαστε αυτές τις χαρμόσυνες στιγμές να Αναστήσουμε τον Υιό του Θεού και όχι να «αναστήσουμε» τον ιό του Θανάτου.  

Καλούμαστε μετά από τόσες θυσίες που φαίνεται να μας φέρνουν την αισιοδοξία,να συνεχίσουμε τον δύσκολο δρόμο που ακολουθούμε μέχρι να λήξει η δική μας καραντίνα, και να περιορίσουμε σε αυτήν τον εχθρό μέχρι την εξαφάνιση του. Αυτές τις ώρες, ο καθένας μας δεν είναι υπεύθυνός μόνο για τη δική του ζωή, αλλά και των αγαπημένων μας προσώπων.

Αυτές τις στιγμές η σκέψη μας βρίσκεται σε κάθε χώρο που φιλοξενεί ένα ασθενή που δίνει τη μάχη με τον ιό. Προπάντων βρίσκεται στις χιλιάδες γιατρούς και νοσηλευτές και το υπόλοιπο προσωπικό που δίνει τη μάχη στην εμπροσθοφυλακή αυτού του «παγκόσμιου πολέμου» θέτοντας σε κίνδυνο την ίδια του τη ζωή και της οικογένειας του.

Τους ευχαριστούμε και τους εμπιστευόμαστε όπως εμπιστευόμαστε και τις χιλιάδες επιστήμονες που αγωνίζονται νυχθημερόν για να βρουν το εμβόλιο. Είμαστε σίγουροι ότι σύντομα θα έλθει αυτή η μέρα. Εμείς, ο καθένας μας, από τη δική του πλευρά, ας φροντίσουμε εκείνη τη χαρμόσυνη μέρα, να είμαστε εδώ-παρόντες.  

Το Υγεία-Νews σας εύχεται Καλή Ανάσταση- Καλό Πάσχα-Χρόνια Πολλά  




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











1221