Την ευγνωμοσύνη της εκφράζει η οικογένεια του μικρού Αντώνη


«Αμέτρητες ευχαριστίες σε όλο τον κόσμο αλλά και στην Κυβέρνηση»

ΚΥΠΕ - Την ευγνωμοσύνη της εκφράζει η οικογένεια του μικρού Αντώνη προς όλο τον κόσμο για την προσφορά του αλλά και την Κυβέρνηση για την στήριξη που έδωσε και την τελική απόφαση κάλυψης των εξόδων θεραπείας του παιδιού και ανακοινώνει την οριστική λήξη της διενέργειας του εράνου.

«Απέραντη ευγνωμοσύνη και αμέτρητες ευχαριστίες είναι τα πρώτα λόγια που θέλουμε να πούμε σε όλο τον κόσμο αλλά και στην Κυβέρνηση», αναφέρεται σε ανακοίνωση της οικογένειας.
Οι ημέρες που προηγήθηκαν, προστίθεται, «ήταν μια αδιαμφισβήτητη απόδειξη ότι η ανθρωπιά στον τόπο μας είναι αστείρευτη».
Σύμφωνα με την ανακοίνωση «ένας μεγάλος αριθμός εθελοντών συντάχθηκε από τις πρώτες κιόλας ώρες σε όλες τις επαρχίες για να εξυπηρετήσει τις διοικητικές και λειτουργικές ανάγκες της διενέργειας του εράνου».
«Τιμή και περηφάνια που ήσασταν μαζί μας», σημειώνει η οικογένεια του μικρού Αντώνη.
Η ανακοίνωση συνεχίζει αναφέροντας ότι «απλοί άνθρωποι έτοιμοι να δώσουν από το υστέρημα, τους, η Εκκλησία, Δήμοι, οργανωμένα σύνολα, φιλανθρωπικές εκδηλώσεις, εταιρείες, επαγγελματικοί φορείς, αθλητικά σωματεία και οι Κυπριακές παροικίες στο εξωτερικό πρόθυμα και άμεσα μπήκαν στον αγώνα για τη συλλογή του ποσού».
Ειδική μνεία γίνεται και στα ΜΜΕ τα οποία «ανέδειξαν με ευαισθησία και σεβασμό το ζήτημα».
«Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, ο Υπουργός Υγείας και οι Υπηρεσίες υγείας από την πρώτη στιγμή της διάγνωσης της νόσου του Αντώνη στάθηκαν ποικιλοτρόπως στο πλευρό μας», αναφέρεται.
Το ίδιο, προστίθεται, «έπραξαν και σήμερα με την απόφαση να καλύψουν τα έξοδα της θεραπείας του Αντώνη».
Η οικογένεια ανακοινώνει επίσης την οριστική λήξη της διενέργειας του εράνου με αριθμό αδείας Φ.Π. 20/2019 και παρακαλεί   "όλους όσοι έχουν εξουσιοδοτηθεί να κατέχουν δελτία εισφοράς, κουμπαράδες, έντυπα αποδείξεων και άλλα σχετικά, καθώς και οποιοδήποτε χρηματικό ποσό το οποίο έχει συλλεγεί στα πλαίσια του πιο πάνω εράνου, όπως όλα αυτά επιστραφούν στη διοργανώτρια του εράνου Χαραλαμπία Θωμά».
«Αναφορικά με το ποσό που έχει ήδη μαζευτεί για τον Αντώνη μέσα από τη διενέργεια του πιο πάνω εράνου, σας πληροφορούμε ότι αυτό θα διατεθεί με διαφάνεια, σύμφωνα με τον σκοπό, καθώς και το νομικό και ηθικό πλαίσιο που προνοούσε τη διεξαγωγή του εράνου αυτού», σημειώνεται.
Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.Newsletter1499