Στη Νομική Υπηρεσία η υπόθεση της γυναικολόγου, ενώ καταχωρήθηκε υπόθεση εναντίον άλλου γιατρού


Στη Νομική Υπηρεσία για μελέτη και περαιτέρω διαδικασίες βρίσκεται η υπόθεση της γυναικολόγου από τη Λεμεσό για επέμβαση που καταχώρησε στο σύστημα ότι διενήργησε, ενώ  -σύμφωνα με την καταγγελία - δεν έγινε, ενώ η πρόσφατη υπόθεση γιατρού από την Λευκωσία που καταχωρούσε στο σύστημα ότι χορηγούσε ενέσεις στους ασθενείς του, ενώ η καταγγελία αναφέρει ότι δεν προέβη σε αυτή την πράξη, βρίσκεται ενώπιον του Δικαστηρίου, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου.

Όπως είπε ο κ. Ανδρέου, «η υπόθεση της γιατρού από τη Λεμεσό που καταχώρησε στο σύστημα επέμβαση σε 72χρονη που δεν έκανε τελικά, βρίσκεται στη Νομική Υπηρεσία για μελέτη και περαιτέρω οδηγίες ως προς την εκδίκαση της ενώπιον της δικαιοσύνης».

Εξάλλου, σημείωσε ότι η πρόσφατη υπόθεση εναντίον γιατρού από τη Λευκωσία για ψευδείς παραστάσεις, σε σχέση με χορήγηση ενέσεων σε ασθενείς του, καταχωρήθηκε στο Δικαστήριο.

Οι καταγγελίες εναντίον του ιδιώτη επαγγελματία υγείας έγιναν από ασθενείς, οι οποίοι κατήγγειλαν στον ΟΑΥ ότι ο εν λόγω γιατρός καταχώρησε στη μερίδα τους στο ΓεΣΥ πλασματικό αριθμό συγκεκριμένων υπηρεσιών φροντίδας υγείας, σύμφωνα με τη Νομική Υπηρεσία.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ
 
Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.
Newsletter
2450