Μόνο τρία κρούσματα ανακοινώθηκαν στα κατεχόμενα


Τρία νέα κρούσματα κορωνοϊού ανακοίνωσε ο «υπουργός υγείας» Αλί Πιλλί στα κατεχόμενα. Αυτά, είπε, είναι τα ίδια που είχαν δοθεί στη δημοσιότητα νωρίτερα σήμερα και δεν πρόκειται για νέα. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 91.

Όπως είπε, τα τρία περιστατικά προέκυψαν από την ομάδα που επέστρεψε στα κατεχόμενα από τη Βρετανία και διέμεναν σε ξενοδοχείο. Ο «υπουργός» είπε ότι όλοι θα παραμείνουν υπό παρακολούθηση μέχρι την Τρίτη και οποιεσδήποτε εξελίξεις θα ανακοινώνονται.

Όπως ανέφερε, δύο ασθενείς νοσηλεύονται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και η κατάσταση της υγείας τους χαρακτηρίζεται ως σταθερή. Ο κ. Πιλλί πρόσθεσε ότι χθες και σήμερα, επτά ασθενείς πήραν εξιτήριο από το νοσοκομείο. Το σύνολο των ασθενών που ιάθηκε και πήρε εξιτήριο ανέρχεται στους 36 εκ των οποίων οι 29 ήταν Γερμανοί τουρίστες.

Αλλοι 53 ασθενείς τυγχάνουν θεραπείας και η κατάσταση της υγείας τους χαρακτηρίζεται ως καλή. Οι τρεις είναι από τη Λευκωσία, τρεις από το Κιόνελι, 3 από την Αμμόχωστο, 3 από το Πέργαμος, 2 από την Κερύνεια, 9 από τη Λάπηθο, 4 απόο τον Καραβά, 22 από την Καρπασία και 3 από το εξωτερικό, που ανακοινώθηκαν σήμερα.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











646