Μέσω του δικηγόρου του, ο κρατούμενος γιατρός στη Λάρνακα αρνείται κάθε ανάμιξη


Σχετικά με την υπόθεση έκδοσης πλαστών πιστοποιητικών εμβολιασμού για Covid 19 

Το Δικηγορικό Γραφείο Αναστάσιος Μυλωνάς και Σία εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:   

"Το Δικηγορικό μας γραφείο το οποίο εκπροσωπεί τον ιατρό από την Λάρνακα και ο οποίος ευρίσκεται υπό κράτηση για σκοπούς διευκόλυνσης του ανακριτικού έργου της αστυνομίας αναφορικά με ισχυριζόμενη διάπραξη ποινικών αδικημάτων τα οποία σχετίζονται με έκδοση πιστοποιητικών εμβολιασμού για Covid 19 αναγκάζεται να εκδώσει το παρόν δελτίο λόγω της εκτεταμένης παραπληροφόρησης του κοινού που έλαβε χώρα τις τελευταίες μέρες μέσω ορισμένων Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας και μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

  1. Ο πελάτης μας αρνείται κατηγορηματικά τις εναντίον του κατηγορίες και αναμένει με υπομονή και με πίστη στην αθωότητα του την ολοκλήρωση των ερευνών των ανακριτικών αρχών. Από την πρώτη στιγμή ο πελάτης μας έχει θέσει τον εαυτό του στην διάθεση των ανακριτικών αρχών και έχει παραχωρήσει την γραπτή συγκατάθεση του για την έρευνα της κατοικίας του χωρίς να υφίσταται ένταλμα έρευνας αλλά επίσης και την γραπτή συγκατάθεση του για την αποκάλυψη στις ανακριτίκές αρχές των τραπεζικών του λογαριασμών χωρίς το αναγκαίο. Εχει ήδη δώσει γραπτή κατάθεση απαντώντας σε όλα τα ερωτήματα που του έχουν τεθεί από τους ανακριτές της υπόθεσης
  2. Ο πελάτης μας θεώρει ότι τις τελευταίες μέρες υπήρξε δημοσίευση λανθασμένων πληροφοριών σχετικά με την υπόθεση με αποτέλεσμα να δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις στο κόσμο. Ειδική αναφορά θα πρέπει να γίνει για τα ψευδή και κακόβουλα δημοσιεύματα για δήθεν χρηματισμό του πελάτη μας ο οποίος δήθεν είχε ελάχιστη ταρίφα χρέωσης το ποσό των €600.
  3. Είναι η απαίτηση του πελάτη μας όπως γίνει σεβαστό το τεκμήριο αθωότητας του από όλους όσους ασχολούνται άμεσα ή έμμεσα με την υπόθεση.
  4. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι μέχρι και την ώρα έκδοσης του παρόντος δελτίου ο πελάτης μας δεν έχει ενημερωθεί για οιανδήποτε απόφαση του ΟΑΥ για αναστολή ισχύος της σύμβασης που έχει συνάψει με τον πελάτη μας παρά τα προς τα αντίθετου περιεχομένου χθεσινά δημοσιεύματα.

Ο πελάτης μας επιφυλάσσει τα δικαιώματα του έναντι οιουδήποτε φυσικού ή νομικού προσώπου το οποίο με ψευδή δημοσιεύματα παραβιάζει το τεκμήριο αθωότητας του το οποίο αποτελεί βασικό πυλώνα σε ένα κράτος δικαίου"




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











2991