Με συνεργείο εμβολιασμού στελέχη και εργαζόμενοι της Τράπεζας Κύπρου εμβολιάστηκαν με την 3η δόση


Τρίτη δόση για την Τράπεζα Κύπρου με συνεργείο εμβολιασμού

Η Τράπεζα Κύπρου στηρίζει τις προσπάθειες του κράτους για εμβολιασμό, ως το ισχυρότερο μέτρο κατά της πανδημίας, γι’ αυτό και εμβολιαστικό συνεργείο επισκέφθηκε τα Κεντρικά Γραφεία της Τράπεζας, ειδικά για το προσωπικό της. 

Οι εμβολιασμοί πραγματοποιήθηκαν, στην παρουσία του Υπουργού Υγείας Μιχάλη Χατζηπαντέλα. Ο κ. Χατζηπαντέλας σε δηλώσεις του, ευχαρίστησε την Τράπεζα Κύπρου και τον CEO της Τράπεζας Πανίκο Νικολάου για την πρωτοβουλία να θέσει σε ολιγόωρη λειτουργία, εμβολιαστικό συνεργείο στα Κεντρικά Γραφεία της Τράπεζας Κύπρου. «Ενέργειες όπως αυτή μας δίνουν δύναμη και αισιοδοξία ότι θα εμβολιαστεί ένα μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού μας για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε σ’ αυτές τις δύσκολες μέρες που έχουμε μπροστά μας», είπε.

Ανάμεσα σε όσους εμβολιάστηκαν ήταν και ο CEO της Τράπεζας Πανίκος Νικολάου, όπως και η Chief of Staff Ειρήνη Γρηγορίου. Ο κ. Νικολάου ευχαριστώντας το Υπουργείο Υγείας και τον Υπουργό για την άμεση ανταπόκριση, είπε πως «σήμερα δίνουμε την ευκαιρία στον κόσμο μας να καλύψει μία από τις βασικές του ανάγκες, αυτή της υγείας και της ασφάλειας». 

 

Συνεργεία εμβολιασμού, αναμένεται να λειτουργήσουν και σε γραφεία της Τράπεζας Κύπρου σε άλλες πόλεις.

 

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.



Newsletter











1479